بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بار اول من یک سیسی زدم ک ۵۰,درصدش جذب میشه امروز. رفتم دکترم دید گفت دوهفته دیک بیا باز ی سیسی دیگ بزنم ک فرم دار بشه درکل راضی ام پیشنهاد میکنم برید منم لبام نازک بود کوچیک
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
۷سال پیش ابرو هامو هاشور کردم دیگ ترمیم هم نرفتم بلکه کامل پاک بشه ک نشد الآنم میخام برم لیزر کنم کامل وام بشه اطرافیان همه خط چشم و لب و ابرو میرن من خندم میگیره آنقدر ک متنفر از تتو و این چیزام..اصلا اشتباه محض
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
من فقط میدونم اگ ماندگاری زیاد میخای باید ژل چینی بزنی چون کره ایا خیلی بیشتر جذب میشن و تو طولانی مدت و بعد از ترمیم های متعدد فرم خوشگل و ماندگاری پیدا میکنن