2821
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

779 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا هر کسی ک بینی گوشتی داشته و عمل کرده بیاد بگه چجوری شده بینیش راضی هستش منم میخوام عمل کنم بینیمم گوشتی هس اطرافیانم میگن بینی گوشتی خوب در نمیاد زیاد کوچیک نمیشه و ب اندازه بینی استخوانی خوب نمیشه

لطفا برای سالم ب دنیا اومدن بچم صلوات بفرستین ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

در کل بینی استخوانی خوش عمل تر و راحت تر از بینی گوشتیه.اما جراحتون حاذق باشه بینیتون گوشتی هم باشه خوب در میاد.فقط رو انتخاب دکتر سختگیری بیشتری کنید.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
در کل بینی استخوانی خوش عمل تر و راحت تر از بینی گوشتیه.اما جراحتون حاذق باشه بینیتون گوشتی هم باشه ...

سختیشم همینه

لطفا برای سالم ب دنیا اومدن بچم صلوات بفرستین ممنون
سختیشم همینه

کدوم استان هستین؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

خود من پیش دکتر کیانا کیا عمل کردم و وتقعا از عملم راضی هستم. بینی م گوشتی بود و همش نگران بودم که خوب در نیاد. یکی از دوستام رفت پیش دکتر کیا عمل کرد. منم خیلی خوشم اومد رفتم عمل کردم و الان واقعا راضی هستم.
من لینک نمونه کارهاشونو میذارم برو ببین
https://drkianakia.com/گالری-تصاویر/

سلام 

بچه ها من یه بینی خیلی بزرگ و گوشتی دارم تا بحال پیش چند تا دکتر معروف رفتم ولی هبچکدوم عمل نمیکنن پیش فتح سامی رفتم پیش نادریان و حسنانی هم رفتم هیچکدوم قبول نکردن دیروز هم پیش شهریار یحیوی رفتم گفت‌برو‌پیش یه دکتری که عمل باز انجام بده 

شما دکتر خوب دیگه میشناسید معرفی کنید

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز