2777
2789
عنوان

تو محل كارم بهم گفتن گوسفند!!!!!

961 بازدید | 13 پست

تو محل كارمون يه منشي داريم خيلي بي ادبه، كلا با شوخي دهنش رو باز ميكنه و به هركسي هرچي دلش ميخواد ميگه

اكثرا هم بهش ميخندن، البته چندباري كه خيلي زياده روي كرده حالشم گرفتن ولي باز اوج ميگيره

خودش ٣٩ سالشه و مجرده، منم همسن اونم و يه دختر ٦سالع دارم، ميدونه كه قصد بارداري مجدد دارم، همين چندماه پيش هم يه بار سقط كرده بودم

امروز برگشته تو جمع بلند بلند ميگه هركي تو اين مملكت بچه بياره گوسفنده،،، نبايد بيارن تا اين ژن بيخود كلا از بين بره!!!!

بگو گوه نخور بابا

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولش به شوخيرد كردم ولي هي كه ادامه داد طاقت نيوردم و توپيدم بهش گفتم نظرت رو واسه خودت نگه دار، روزايي هم كه من هستم حق نداري درباره بچه نظر بدي،،،، زرت و زرت اين بحثو ميكنه اخه،،،،

بعدم بهش گفتم همون بهتر ژن تو منقرض بشه، همه هم راضي هستن

حالا اخر سربرگشته به من ميگه تو جنبه نداري، عجباااااا

گوسفند اصلی پدر و مادرش بودن که همچین بچه ای رو تحویل جامعه دادن بدون اینکه تربیتش کنن

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

همش اين چيزا پيش مياد منم هي تنهاتر ميشم اونجا، تحمل اين روشن فكر بازيها و ادا اطوارارو ندارم

بعضي وقتا فكر ميكنم مشكل از منه كه نميجوشم با بقيه ولي انقدر رفتارها زنددست كه فقط دارم تحمل ميكنم

واقعا تو این مملکت بچه آوردن خطاست چه برسه به دومی  امنیت جانی ندارن  ولی در کل طرز بیان ...

حالا هرچي،،، حتما فكر ايندش رو هم كردم عزيزم،  اصلا به اون ربطي نداشت كه بخواد نظر بده

پس سبك زندگي اون خوبه ٤٠ سال سن، خونه مجردي، هرماه هم با بكي؟!

من هم اگه بي ادب بودم مثل خودش حرف داشتم تا بگم حالش رو بگيرم