2777
2789
بوش شاید خوب باشه ولی اصلش خیللیییی کمه  همیلتون بهترین مارکه جهیزیه ابجیمم همش همیلتونه

خداروشکر همیلتون خوبه چون دوسه تیکه از وسایلم این مارکه واسه جهازم😁

کاربری قبلیم ترکیده     

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تجربیات خودمو میگم: یخچال الکترو استیل راضی ام، لباسشویی و گاز اسنوا راضی ام، ماشین ظرفشویی بکو راضی ام ،پانوسونیک ابمیوه گیرش راضیم ولی مخلوط کنش رضایت بخش نی

جارو برقی من بوش آلمانه راضی هستم اسم اکن یکی هارو نمیدونم😆

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

من وسایل بزرگم الجی، کوچیکا فیلیپس و بوش 

اما واسه چند سال پیشه نمیدونم الان بتونی راحت اصلشو پیدا کنی یا نه، الجی‌ هم خیلی گرون شده مثلا سولار شده ۳۰-۴۷ مدل های مختلف! نمیدونم میخوای انقدر هزینه کنی یا نه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
چون خرید لوازم برقی کلا ب شانس هست

دقیقا😂😂😂😂

من یخچال ساید سامسونگ خریدم،سال اول موتورش سوخت

خذاروشکر ۱۰ سال گارنتی موتور داشت

هر سال یجاش خراب میشد،اون تعمیر کاره تعجب میکرد میگفت این یخچال ها رو تا حالا برای تعمیرشون نرفته بودم اینم شانس ما بود دیگه

دقیقا😂😂😂😂 من یخچال ساید سامسونگ خریدم،سال اول موتورش سوخت خذاروشکر ۱۰ سال گارنتی موتور داشت ه ...

اره لباسشویی مادرشوهرم الجی خیر سرش همش داغونه

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
اره لباسشویی مادرشوهرم الجی خیر سرش همش داغونه

واقعا شانسیه

مامان منم لباسشوییش ایرانیه،نزدیک ۲۰ ساله داره براش کار میکنه

با اینکه ۷ کیلوییه کلی پتو و چیزای سنگینم شسته آخم نگفته