2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

4098 بازدید | 10 پست

امروز بابام میخواست قلبشو آنژیو کنه چند تا از رگ های قلبش بسته شده بعد گفتن نمیشه باید عملت کنیم تا رگ هارو باز کنن. انقدر حالم بدهههه.  کسی اطرافیانش این عمل رو انجام دادن؟؟؟ چطوریه خطرناکه؟؟؟؟ 😭😭😭😭

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

نترس عزیزم

بچه ۵ساله از اقوام دور عمل کردن 

خیلی هم حالش خوبه 

اصلا نترس 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

شوهر خواهرشوهرم پارسال انجام داد .تا یه مدت اصلا نباید بذارن سرما بخوره یا از کسی واگیر کنه سمه براش...

متاسفانه الانم افسردگی گرفته تحت درمانه

کم خونی هم گرفته چون عمل سختیه و 12ساعت تو اتاق عمل بود

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس عزیزم بچه ۵ساله از اقوام دور عمل کردن  خیلی هم حالش خوبه  اصلا نترس

وای جدی میگین یعنی خطرناک نیست؟؟  دارم میمیرم از استرس😓

اینم یادم رفت بگم از رگ ساق پاش هم برداشتن برا قلبش در حین عمل .وقتی به هوش اومده بوده درد پاش بیشتر بوده .20 تا بخیه خورده بود ساق پاش

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
وای پدر منم هفته بعد عمل باز داره.من بابام سکته کرد و بعدش فهمیدیم که این مشکل رو داره.علایم پدرتون ...

نه بابام سکته نکرده فقط چند وقتی بود یکم ک راه میرفت پیاده قلبش تیر میکشید ک دیگه گفتن باید عمل بشه فردا تهرانیم ما 

وای جدی میگین یعنی خطرناک نیست؟؟  دارم میمیرم از استرس😓

نه فقط مراقبت میخواد

خدا بزرگه

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

سلام عزیزم. پدر منم چهار سال پیش این عمل رو انجام دادن. کاملا هم یهویی شد. خواستیم ببریمش مطب معاینه بشه که سکته کردن و کار به بیمارستان و عمل کشید.

خداروشکر حالش خوب خوبه الان. ولی سختیش بعد از عمل شروع میشه. یک هفته بستری بودن و بعد از اون که آوردیمش خونه باید کاملا مراقبش می بودیم. غریبه ها از بیرون اصلا نباید بیان پیشش. عیادت و اینا کنسله. اگر لازم بود حتما باید ماسک بزنه. کلا تا چندین ماه بیرون از منزل باید ماسک بزنه. اصلااا نباید سرما بخوره یا هرچی. 

هر روز باید حمام کنه که عفونت نکنه. حمام هم در حد ده دقیقه. بیشتر طول نکشه که خطرناکه براش

مامانم با اینکه بشدددت مراقب بود ولی خب زخمش عفونت کرد ولی خب جای نگرانی نیست. و اینکه تا چندبن ماه یا حتی تا یکسال ممکنه عوارض بعد از عمل رو داشته باشه. مثلا حالت تهوع، بی حسی و بیحالی و اینا

و قرصاشم مرتب مصرف کنه. بعد قرصا رو دکتر براش عوض کرد که مادام العمر باید استفاده شن. حواستون هم باید خیلی به خورد و خوراکش باشه.

توکلت به خدا باشه عزیزم. انشالله بسلامتی عملشون انجام بشه. 

سلام عزیزم. پدر منم چهار سال پیش این عمل رو انجام دادن. کاملا هم یهویی شد. خواستیم ببریمش مطب معاینه ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت💕