2777
2789
فعلا نمیدونم شاید شوهرمینا برن خونه برادرش منوبچه هام بریم خونه بابام

وااای چه بد 

خوب عصر برین خونه مادرت سر شب اونحا باشبن بعدش همه باهم برین خونه برادرشوهرتون من باشم اصلا چنین کاری نمیکنم چون خوش نمیگذره اونجوری فلسفه یلدا دورهم بودن خانواده است اما اینجوری شما خانواده  اول خودتو پخش میکنی که با خانواده های دومتون باشین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال کی دل و دماغ داره،،،)))) ماهم به رسم هرسال خونه مامانم اما بهمون نمی چسبه به همون دلیلی که همه میدونیم این روزا…

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥

من همیشه شب یلدا کلی چیز میخرم ولی نمیتونم زیاد بخورم 😅 فعلا نصف خریدمو کردم ، چند وقت دیگه هم میوه و چندتا چیز دیگه میخرم

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

ماهم میریم خونه بابام بابام گفته بیا اینجا 26 آذر تولدمه گفته بیاین کیک تولد هم با من پیش مرگشم بشم رواست، 

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ما خ نه عموی همسر دعوتیم  اونام پولداااااااااااااااااااااااااااار ی ۵۰ نفری میشیم راحت میریم ...

😂😂😂تو سایت اسم ادم پولدار میاد فکر میکنم میرید هیچی بهتون نمیدن میاید 😐💔 تاثیرات سایت و خاطرات کاربر هاست 😂

ان شا ٕالله که بهتون خوش میگذره ❤️

ما هنوز برناممون مشخص نیست ولی از خریدش ذرت و انار و مواد کیک رو کردیم فردا پس فرداهم هندونه بخریم بین کارام اگه وقت کنم یه سری خوراکی دیگه هم میخرم فعلا که گرفتارم و پراز استرس که بتونم کارامو به موقع تموم کنم🤦‍♀️

ما هر سال نزدیک آبجیم بودیم همه خونه من بودن چون آبجی بزرگه بودم هی خدا امسال اونا چیکار میکنن، غذا رو من میزاشتم با کمی میوه ولی بیشتر میوه آجیل هندونه رو آبجیم می آورد سه تا داداشم بودن امسال من نیستم بیشتر بهشون خوش بگذره آن شالله به امید خدا

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

😂😂😂تو سایت اسم ادم پولدار میاد فکر میکنم میرید هیچی بهتون نمیدن میاید 😐💔 تاثیرات سایت و خاطرات ...

نه یکسال اونا میان خونه مادرشوهرم اینا 

ی سال همگی ما میریم

خودشون بنگاه بزرگ میوه دارن

همه چی هم می‌خرن 

کلا خانواده همسر همشون همین شکلی آن 

کمال گران

باید از هر چیزی بهترینش باشه 

مرسی گلم امیدوارم به شما هم کنار عزیزانت خوش بگذره

ما امسال دورهم جمع نمیشیم و یلدا رو جشن نمیگیریم، برای احترام به خانواده های عزادار🖤🥀

سلام بحث رو به بیراهه نبرید فقط طبق عنوان جواب بدین همیشه دسترسیتون بسته میشه بحث رو عوض کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar