2777
2789
عنوان

گوشی دوم

221 بازدید | 10 پست

سلام خوبید.بچه ها حس میکنم شوهرم گوشی دوم داره ی اتاقک پوشتبوم خونمونه هر شب دوساعت میرفت اونجا بد یکی از شماره هاشو ک خاموش کرده بود الان زنگ زدم جواب داد البت باشماره ناشناس.

اگه به روش بیارم میگ دلم خواسته رابطمونم داغونه حتی چشم تو چشمم سخت میشیم.

به نظرتون چیکار کنم یک بچه 2ساله هم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی رو ول کن اول رابطه تون رو خوب کنید مثل دو انسان بالغ بشینید با هم صحبت کنید بدون تیکه و متلک و لجبازی اگر میاد مشاوره برید 

بعد دنبال بقیه چیز ها باشید مرد تنها با زندگی که توش محبت نیست راحت به سمت های دیگه کشیده میشه 

اصل موضوع رو درست کن بعد دنبال جزییات باش اونوقت راحت تر مسأله حل میشه شایدم اصلا چیز خاصی نباشه

هر چی زودتر خودتو خلاص کنی بهتره  به عمر با آرامش زندگی میکنه خوبه بچت هم بزرگ نیست

تو روستام و بیکار حرفای اونا به نظرتون داغونم نمیکنه ااخه زن طلاق گرفته از نظر اهل روستامون خیلی بده

گوشی رو ول کن اول رابطه تون رو خوب کنید مثل دو انسان بالغ بشینید با هم صحبت کنید بدون تیکه و متلک و ...

مرسی به خاطر راهنماییت اما راستش خیلی سعی کردم ولی از وقتی منو زد اصلا حتی نمیتونم بهش نگاه کنم چ برسه

عزیزم الان دیگه دور و زمونه این جور چیزا تموم شده 

بعدا میشینی حسرت میخوری چرا زود تر خودمو از دستش راحت نکردم 

حرفای روستایی ها نهایتا ۲ سال ولی با اون مرد باشی باید ۴۰ سال دیگه تحملش کنی 

ببین حرف بقیه برات مهم نباشه.  زندگی تو جایی برای موندن نیست اینطور که خودت میگی. .... باهات سرد هست و رابطه ندارید. ... و اینکه  شک داری گوشی پپنهان داره.  این قضیه رو جدی بگیر.    تو رو خدا به حرف این و اون گوش نده ... البته اینک مهم هست که رفتی خونه پدرت بهتر از خونه همسرت باشه اذیتت نکنن

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم