2777
2789
نه بستگی به تعدا روزای پری هس یکی سه روزه یکی 5 روزه یکی 7وزه یکی 10 روزه فرق میکنه ولی این که میگی لکه بینی داری یعنی هنوز خونریزی و دهانه رحمت بازه این برا خودت خیلی بده و اینکه مکروه تا غسل نکردی نزدیکی نداشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جئا از بحث بهداشتو نظافتی ودرمانیش بحث عاطفی وروحی هم هس این خیلی چندش ناکه که وقتی خونریزی داره و با درد دل درد و التهاب واژن و اعصاب ناراحت زن همسرش میخاد باهاش رابطه داشته باشه این یعنی که مرد هر وقت دلش بخاد میتونه از زن بهره جنسی ببره و براش مهم نیست اون الان درد داره یا نه
در هر صورت تا کامل پاک نشدی، نزدیکی حرامه و کفتره داره و چون ثلث آخر عادت ماهیانه هست ٤/٥ نخود طلا باید کفاره داد
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببخشید کفاره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خواستگار

rippah1864 | 16 ثانیه پیش
2791
2779
2792