2777
2789
من یه بار الکی یه پیج زدم ف.ا.ل میگرفتم مثلا 🤣 خداشاهده گفتم ۱۰۰  نفر اول  رو رایگان میگی ...

من اون موقع در آستانه جدایی بودم اصلا هم چیزی لو ندادم در این  مورد 

گفت یه درگیری خانوادگی پیش اومده اگه به حرف پدرت گوش کنی در این مورد به نفعته و واقعا هم درست بود 

گفت خواستگاری که تو دلت باهاشه قرص مصرف میکنه اصلا کپ کردم بعدا از دوستم اینو شنیدم که اره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون موقع در آستانه جدایی بودم اصلا هم چیزی لو ندادم در این  مورد  گفت یه درگیری خانواد ...

من سه سال پیش اینجا با ی خانمی آشنا شدم منو تو گروهشون اد کرد و هممون یجور مشکل با شوهرامون داشتیم تو اون گروه ی خانمی بود پیشگویی میکرد و درست هم میگفت ولی بعد فهمیدم همزاد داره و خ داره عذاب میکشه

گفت بیماره ، لاغر و نحیفه ، میخواد کارشو ول کنه ، چند ماه دیگه خودکشی میکنه  سالهاس میرم پیشش& ...

ب ف.ال اعتقادی ندارم سمتش نرفتم

آخه این چ کاریه میرید دنبال آینده تون پیش از زمان موعودش اه

♡امام زمانم♡آرزوست...
گفت بیماره ، لاغر و نحیفه ، میخواد کارشو ول کنه ، چند ماه دیگه خودکشی میکنه  سالهاس میرم پیشش& ...

میگی سالهاست میری پیشش عزیزم مطمعن مطمعن باش آمارتو کامل گرفته ، رد خور نداره یعنی حتی فیلم هم نگاه نمیکنی؟ یجوری سوسکی آمار در میارن طرف اصلا متوجه نمیشه

🤍 perfect paradise 🤍

چطور فکر می‌کنید کسی که سالها میرید پیشش و حتما شماره موبایلتونو داره و لابد با هک به دفترچه تلفن و تقریبا همه شبکه‌های اجتماعی و پیامهاتون دسترسی داره در مورد شوهرتون چیزی نمی‌دونه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

صدقه بده اصلا این حرفاروقبول نکن بهش فکر نکن از قدیم گفتن از هرچی بترسی سرت میاد باخودت زمزمه کن هرروز که به اذن خدا ضعف وبیماری شوهرم رو به کائنات میسپارم وکائنات به اذن خدا سلامتی وخوشی وارد زندگیم میکنن اصلا فکرای بد نکن فقط امیدوارباش وبه چیزای خوب فکر کن هوای شوهرتم داشته باش اگر میدونی ادم ضعیفیه که ناامید نباشه ودلش گرم به زندگی ..خودکشی اونوقت معنایی نداره ..بیمارم اگر هست خب دکتر برید

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

هفته پیش ینفر خودکشی کرد با زنش قهربوده مثل اینکه بدهی زیاد داشته ،و افسرده بوده،بعده ۱هفته خونه نیومدن میگ میخوام بیام دخترمو ببینم زنش میگ تازه نبودی بهمون خوش میگذشت کجامیای،اونم میره خودشو میکشه

نرو پیش این فالگیرها

هر وقت کسی اسمت مادرت را بپرسه و اطلاعاتی بهت بده این یعنی با اجنه ارتباط داره و شما با مراجعه ات به این افراد و دادن نام مادر، همون اجنه را به خونه و زندگیت راه میدی

وقتی پیش این فالگیرها کسی میره، خونه اش کانون تشنج و دعوا و افسردگی و بیماری میشه

شاید یه مشکلت موقتی حل بشه ولی صدتا مشکل و گرفتاری و بیماری با خودش وارد خونه ات می کنه

در سختی ها به فرموده قرآن از صبر و نماز کمک بگیرید.

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

صدقه بده اصلا این حرفاروقبول نکن بهش فکر نکن از قدیم گفتن از هرچی بترسی سرت میاد باخودت زمزمه کن هرر ...

آخه شما چه میدونی لاکردار این مریضی چه درد بی درمونده. اصلا اصلا دعا موعا روش اثر نداره. فقط باید با بیمار کنار اومد. اون کنار اومدنم به قیمت از دست رفتن کامل و نابود شدن کامل یک خانواده است. جوری دع در برابر این مریضیش بی اثر که اصلا به وجود خدا شک می کنی. من سرطانی دیدم با دعا خوب شد‌. این مریضا با هیچ دعایی خوب نمیشن. خودم دارم یک مریض اینجوری.