2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببرش مشاور

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

همش الکی ،براما فالگیره گفت اسم مامانت فلانه اسمه واقعا درست گفت مثلا شیما درست گفت ،وگفت بهترین تولد زندگیت جشن تولد امسالته که هرگز یادت نمیره درصورتی که غم انگیز ترین تولدمون بود سخت ترین وبدترین تولد عمرمون

فا.ل خوب نیست

ولی وقتی ف.ال می‌گیرند باتوجه به گفته ها سعی می‌شه مسیر درستی برویم

تا یه جوری اتفاق منفی نیفتد

خب این حرف نشان دهند ه این هست همسر شما ناامیده

بهش روحیه بدید

قرآن بخوانید صوتش پخش کنید

یه بررسی کنید یه وقت از فشار سحر و جادو هم طرف دست به خودکشی میزنه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
اگه مال شما درسته شمارشو بده  چقدر هزینه میگیرع

اگه فرستادن منو لایک کن ممنونم💕

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
چاره ای ندارم 

هم شاید سحر باشه

✔️برای باطل کردن دعا و سحر

👌 1. همیشه قرآن کوچک همراه داشته باشید.

👌2. سوره های فلق و ناس را هر روز تلاوت نمایید.(حداقل سه مرتبه اول صبح و سه مرتبه اول شب خوانده شود. )

👌3. به وقت خواب سوره های کافرون ، توحید ، فلق و ناس را بخوانید.

👌4. پایان هر نماز آیه الکرسی را حداقل یکبار تلاوت نمایید.

👌5. به اذان توجه نموده و  همراه با موذن زمزمه کنید.(حداقل یک اذان در شبانه روز)

👌6. معوذتین(سوره های فلق و ناس)را نوشته و همراه خود نگهدارد. (روی کاغذ سفید و بدون خط یا پوست آهو نوشته و یا روی نقره یا عقیق حک نماید. )

👌7. هر روز چهار جهت منزل سوره های کافرون ، توحید ، فلق و ناس (به ترتیبی که در قرآن آمده) بخوانید و فوت نمایید.

👌8. هر روز آیه هشتاد و یک سوره اسراء را هفت مرتبه به لیوانی از آب بخواند و بیاشامد. و آیه این است: وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقاً (لیوانی تازه ، مخصوص این کار کنار بگذارید)

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
من ی بار تو اینستا یکی برام گرفت واقعااااا حرفاش راست بود کپ کردم اصن حیف ک دیلیت اکانت کرذم اونموقع

من یه بار الکی یه پیج زدم ف.ا.ل میگرفتم مثلا 🤣 خداشاهده گفتم ۱۰۰  نفر اول  رو رایگان میگیرم  بعد چندتا اومدن الکی از خودم دراوردم و گفتم بعد یه مدت همشون اومدن فلانی خیلی خوب بود ف

ا.ل.ت همشون درست از آب در اومد همشون اتفاق افتاد خودم پیجو پاک کردم عذاب وجدان گرفتم ک مردمو سرکار گذاشتم ولی خب برام جالب بودن همشون ف.الشون درست شده بود و این قدرت ذهنه 😁

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧