2821
2789
عنوان

خانوما کمکککک

127 بازدید | 4 پست

سلام خانومای عزیز نوزادم ۵۲ روزشه خلط گلو داره سزارین به دنیا اومده میگن بچه های سزارینی اینجوری میشن تورو خدا کی نوزادش مثل نوزاد من بود؟خوب شده؟ ببرمش دکتر بنظرتون آخه راحت نمیخوابه انگار میخواد خفه شه بینیش خر خر میکنه همش آب دهنشو به حالت بد مزه میکنه خلط تو دفع مدفوعش هم داره خیلی میترسم یه هفتهپیش دکتر بود بهش دارو داده بنظدتون از عوارض دارو میتونه باشه ؟تو رو خدا کمکم کنید هرکی تجربه ای داره بگه

عزیزم ببرش دکتر ممکنه عفونی شده باشه خیلی لز بچه ها تو این سن ویروسی و عفونی میشن اول صبح ببر پیش یه ...

بخدا خیلی کلافه شدم همش با دستاش صورتشو بینیشو فشار میده داروی نفخشو میدم میپره گلوش شیر میخوره میپره گلوش خفه میشه پس حتما فردا میبرمش دکتر 😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بخدا خیلی کلافه شدم همش با دستاش صورتشو بینیشو فشار میده داروی نفخشو میدم میپره گلوش شیر میخوره میپر ...

انشالله که چیزی نیست و طبیعیه ولی ۹ماه خونه دل خوردی بدنیاش بیاری حالا یه متخصص ببرش حتما

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز