2777
2789
عنوان

کمکک رانندگی

31 بازدید | 3 پست

بچه ها من یه تاپیک قبلی هم زدم راجب رانندگی دیدم خیلی بازخورد نداش گفتم شاید اینبار بیشتر نظر بدین 

بچه ها ببینید حالا که دارم میشمرم حدود 10 یا 11 بار  یا مالوندم به درو دیوار یا خوردم به درو دیوار یبارم زدم به یه ماشین  ولی دلم نمیخواد تسلیم شم به رانندگی محتاجم میشه بهم امید بدین یا راهنماییم کنید یا بگید ببینم شماهم اینطوری بودین؟؟؟؟

اره بابا غمت نباشه

سعی کن ابعداد ماشینت دستت بیاد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
اره بابا غمت نباشه سعی کن ابعداد ماشینت دستت بیاد

ببین هر روز تقریبا دارم میشینم قبلا گواهیمو گرفتم یه دوسال وقفه افتاد تا بشینم البته قبلا هم که گرفته بودم مینشستم اما خیلیی کم ولی الان تصمیمم جدیه نسبت به اونموقع هم حس تسلط بهتری دارم هم بهتر رانندگی میکنم ولی بازم میخورم به اینور اونور مثل قبلنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دقتتو ببر بالا ولی خب اره منم اولش زیاد ماشینو مالیدم یبار کلا زدم ی طرف ماشینو داغون کردم یبار اینه اشو شکوندم یبار دنده ماشینو شکوندم خلاصه که خیلی گند زدم ولی الان همه جا میرم راحت