2777
2789
عنوان

پوستم وحشتناک خشکههه😮‍💨😮‍💨

106 بازدید | 8 پست

سلامممم دوستان من پوستم خیلی خشکه مخصوصا پوست دستم هر کرم مرطوب کننده ای میزنم پوستم انگار میخورش شما پیشنهادی دارین برام😇

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

روغن نارگیل رو امتحان کن

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من چندین ساله کامئون میزنم راضیم مدل اووکادوش

کیو وی هم شنیدم خیلی خوبه البته گرونه

برای پوست صورتت هم مرطوب کننده ابرسان بزن 

مرطوب کننده سیمپل خوبه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن نارگیل رو امتحان کن

چرب نمیکنه زیاد؟بعد اینکه من بعد کرونا انقد دستامو میشورم هرچیم میزنم میره

چرب نمیکنه زیاد؟بعد اینکه من بعد کرونا انقد دستامو میشورم هرچیم میزنم میره

نه کم بزن لطیف میکنه دستتم زیاد نشور خوب نیست

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من چندین ساله کامئون میزنم راضیم مدل اووکادوش کیو وی هم شنیدم خیلی خوبه البته گرونه برای پوست صورت ...

ممنون😘😘

مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم 🌹

عزیزم کسانی که پوست خیلیییی خشکی دارن تنها مرطوب کننده جوابگو نیس.چون آب پوست به شدت کم شده.پس باید آبرسان درکنار مرطوب کننده استفاده بشه که آب پوست جبران بشه.اول آبرسان که به شکل سرم هستن بیشتر و ۱۰۰۰برابر آبرسانی میکنن پوست رو زده بشه و بعد مرطوب کننده که مسدود کنه آب رو زیر پوست.این برای صورت و بازم باید تشخیص داده بشه که خشکی از نوع پوست هست یا دهیدراته بودن.و این برای صورت چون سرم برای دست صرفه اقتصادی نداره.

بجاش میتونید از کرم های دست حاوی آبرسان استفاده کنید و بعدش از روغنها که آب رو درون پوست محبوس کنه.

و روزی ۸لیوان آب رو بنوشید.سبزیجات زیادمصرف کنید.ورزش کنید حتی یه ربع.و موقع کار دستکش دست کنید و دستتون رو بامایع و صابونهای اسیدی نشورید.

من کارشناس و مشاور شرکت لیاتیم هستم.اگه برای تشخیص نوع پوستتون و یا هر سوال دیگه ای داشتید میتونم بهتون مشاوره رایگان بدم و راهنماییتون کنم😊