2777
2789
عنوان

پدر مادر عوضی

377 بازدید | 13 پست

پدر مادرم پولدارن هیچ وقت حمایت مالی ازم نکردن ذره ای خرج کردن منت گزاشتن حالا وام ازدواجمو میخان ازم بگیرن بعد ۶ ماه بابام زنگ زده سلام باباجان ضامن پیدا کردم یه تیکه جهاز برام نخریدن حالا هم وام ازدواجمو میخان ازم بگیرن.از خدا میخام بمیره بابام 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حق داری 

حق داری 

هرکس از عقوبت میگه زر میزنه 

بابای من ازش جدا شدیم 

مار داداشم زده بود زنگ زد بهش پول که نداد هیچ 

زنگ نزد بگه پسرم مردی یا زنده ای 

مرگ و زندگیش مهم نیست برام

به حساب تو میریزند نده بهشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من عاشق بابام هستم  ولی از نظر مالی دقیق عین بابا شماست،خیلی اذیتم کرد همه جا پشتم خالی کرد وام ازدواجمم خواست بگیره برا داداشم منم گشتم ضامن دیگه پیدا کردم نذاشتم یک ریالش بگیره تو هم عین من بگرد دوتا ضامن پیدا کن نزار یک ریالش هم بگیره 

خدایا گاهی نگاهی
ضامن خودم پیدا کردم ولی فکر میکنن حق اوناس

نه دوست عزیز کاملا خودتو همسرت اگر برا اونا بود دولت به حساب بابات میریخت نه اینکه روی سند ازدواج تو بدن،این یک کمک برای زندگی شما دونفر، فعلا هم حرفی نزن که ضامن داری فکر کنم تا یکسال وقت داری جهیزیه ات بگیر بعد وامتو بگیر برو به زندگیت برس 

خدایا گاهی نگاهی