پدر مادرم پولدارن هیچ وقت حمایت مالی ازم نکردن ذره ای خرج کردن منت گزاشتن حالا وام ازدواجمو میخان ازم بگیرن بعد ۶ ماه بابام زنگ زده سلام باباجان ضامن پیدا کردم یه تیکه جهاز برام نخریدن حالا هم وام ازدواجمو میخان ازم بگیرن.از خدا میخام بمیره بابام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من عاشق بابام هستم ولی از نظر مالی دقیق عین بابا شماست،خیلی اذیتم کرد همه جا پشتم خالی کرد وام ازدواجمم خواست بگیره برا داداشم منم گشتم ضامن دیگه پیدا کردم نذاشتم یک ریالش بگیره تو هم عین من بگرد دوتا ضامن پیدا کن نزار یک ریالش هم بگیره
نه دوست عزیز کاملا خودتو همسرت اگر برا اونا بود دولت به حساب بابات میریخت نه اینکه روی سند ازدواج تو بدن،این یک کمک برای زندگی شما دونفر، فعلا هم حرفی نزن که ضامن داری فکر کنم تا یکسال وقت داری جهیزیه ات بگیر بعد وامتو بگیر برو به زندگیت برس