2777
عنوان

عفونت سینوس

333 بازدید | 4 پست

دخترم دوناهه بینی هاش گرفته چندتا دکتر گفته سینوسهاش عفونت کرده هرچی دارو دادم خوب نشده کسی نمیدونه چیکارکنم خوب بشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

پسرمنم مهرماه اینجوری شدگفتن سینوزیت گرفته ولی خیلی بدبودخوب نمشدطفلکی سردردداشت اموکسی کلاو جواب نداد بازدوباره سرماخوردپزشک‌ میگفت اکثرابچه هاسرمامیخورن سینوس هاعفونت میکنه فقط انتی بیوتیک میدیم خداراشکراین سری جواب دادسه روزه خوب شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم مهرماه اینجوری شدگفتن سینوزیت گرفته ولی خیلی بدبودخوب نمشدطفلکی سردردداشت اموکسی کلاو جواب ند ...

اسم انتی بیوتیک چی بود 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹