2777
2789
عنوان

من بچه طلاقم☹️

1334 بازدید | 46 پست

متولد ۷۹ ام وقتایی که افسردگی لعنتیم میزنه بالا عجیب بیتاب میشم نیومدم راجب درمانش بحرفم.  الان تقریبا تو همه چیه زندگیم شکست خوردم 

۱-توان مهاجرت برای تحصیل دندانپزشکی ندارم 

۲-کنکور ایران برا نظام قدیم شرط معدلو گذاشته و عملا فلجم کرده

۳-کسی که مدت کمیه کاملا دوطرفه همو پسندیدیم امروز فهمیدم علاقش به قصد رل بوده نه ازدواج (اینو بگم اقلا و ابدا اهل رل نبودم و این آقا هم بسیار کیس مناسبی رود وگرنه به دلم نمینشست سنشم کم نیست و قصدش قابل حدس نبود)

۴-پس دیگه راه ازدواجمم بستس. اون کیس عالی که هیچ 

پشت کنکور هم اضافه شده و مجدد باید تنهایی و افسردگی رو تحمل کنم 

نگین چرا بی ربط عنوان زدی 🙏🙏🙏🙏🙏

خب چون خواستم بیاین تاپیکم 

راستی همچین بیربطم نیس طلاق والدینم توی بچگی باعث شده الان شکننده تر باشم و تحمل مشکلات خب سخت تر میشه 

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

منم قراره بچه طلاق بشم گویا

هممون مشکلات و بدبختی داریم گلم یاد بگیر باهاشون مقابله کنی

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند :) 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بچه طلاقم واقعا میفهمم چی میگی مخصوصا اگر بزرگ باشی و دعوا و...  دیده باشی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بهت بگم که همه ما یه سری محدودیت ها و مشکلاتی داریم ولی خدا به اندازه صبر هر کسی مشکلات بهش میده قوی باش و روبه جلو حرکت کن و اگر برای کنکور خوندی قوی بخون امیدوارم قبول بشی ♥️

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

فقط میتونم بگم همه ممکنه افسرده و خسته بشن یا شکست بخورند اما باید خستگی رو که در کردی دوباره زورت بزنی بلند شی چون قانون دنیا همینه🙂

برای شفای کامل بچم یه صلوات میفرستی خیرش به خودت برگرده انشاالله 

امیدت به خدا باشه ...

منم حالم بده

پشت کنکوریم

خیلی عقبم معدلمم خیلی بدشد چون پارسال نتونستم بخونم همش 6 ماه زمان دارم 

نمیدونم کلا نخونم و بزارم برای سال بعد یا شروع کنم

شما هم سعی کن یه راهی پیدا کنی برای ساختن ایندت دیگه همه راها رو خدا به رو ادم نمیبنده

پرنده تا به ابد در قفس نمی ماند :) 

چرا گاهی محکومی ب قفس مثل من

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.