2821
2789
عنوان

عاشق اینم🙃

85 بازدید | 8 پست

اینجور قیافه هارو خیلی دوست دارم اکثرا هم دخترای کره ای اینجورین شبیه عروسک من خیلی شبیه کره ایام شده تو خیابون اومدن پرسیدن کره ای چینی ای چیزی هستی😐🤦🏻‍♀️قیافمم بد نیست ولی اینا شور نازیو دراوردن الان عکسش میزارم خیلی سعی میکنم مث اینا ارایش کنم شبیه اینا شم ولی نمیشه همچیمون شکل همه ولی اون بشدت نازه

و هزاران فی لتر روشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلشون این شکلی نیست عمل زیبایی چشم رو بزرگ‌میکنن صورتو حالت قلبی میکنن

اوتجا عمل های زیبایی پیرفته ای انجام میدن ک بعد عمل شخص باید نمیدونم یه چیزیو تایید کنه چون اینقدر چهره شون تغبیر میکنه ک هیچکس اونارو دیگه نمیشناسه و میتونن با یه هویت دیگه تو جامعه ظاهر بشن

ولی در اصل ذاتی موهاشون لخته..پوستشون صافه..و کم مو هستن

منم پوستم صافه موهام حالت دار کم موعم تندامم مث ایناس چشام بینیم حالت صورتم همچیممم بعضی وقتا منو میبینن میگن تورو دزدیدن اوردن اینجا😂😐🤦🏻‍♀️حتی عاشق غذاهاشونم غذاهام کلا کره ایه عادت کردم ب اون سبک زندگی  عاشق اینم برم کره ولی حس میکنم بااینکه همچیم شبیشونه اونا خیلی نازن منم هرکی میبینه میگه قیافت بامزس ولی از خودم حالم بهم میخوره حس میکنم دروغ میگن

منم پوستم صافه موهام حالت دار کم موعم تندامم مث ایناس چشام بینیم حالت صورتم همچیممم بعضی وقتا منو می ...

حتما هستی..چون زیاد اونارو دیدی اعتماد به نفستو از دست دادی یخورده آدم های عادیشونو ببین اصلا قشنگ نیستن😃

مطمئنم بانمک و تو دل برویی قشنگ جان🥰

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز