2777
2789
عنوان

با خانواده ی...

198 بازدید | 13 پست

حسود و بدخواه باید چیکار کرد؟؟

پدر من سنش بالاست و پیره و به شد ادم ساده و دهن بینی هست 

خواهر و برادرام خیلی حسود و بدخواه هستن اصلا با هم رفت و امدی ندارن و فقط ماهی یکی دوبار میان خونه بابام 

من مجردم و بیکار

بابام همه چی زندگی مون رو برا خواهر و برادرام میگه و اگه کار و راهی برای پیشرفت من یا خودش باشه اونا نه میارن و بابام رو منصرف میکنن

من میترسم اگه برام خاستگاری بیاد اونا در گوش بابام بخونن و نه بیارن یا کسی ازشون درباره من بپرسه بی دلیل رد کنن

خیلی نگرانم چیکار کنم؟ 

حتی مطمئنم سر جهیزیه کلی دعوا و اعصاب خوردی راه میندازن برام و به دل خون و بی ابرویی میرم خونه بخت

چندسالته؟

اگه ی خواستگار خوب داشتی ک مطمعن بودی شرایطش اوکیه خوشبخت میشی خودت با بابات ومامانت بحرف اونام کم کم راضی میشن یکم شرایطت سخت هست ولی شدنیه 

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خواهر و برادرات شبیه عمه و عمو های منن 

اونام همینجوری هستن حسود و بددل ، همش دوست دارن ما شکست بخوریم و اگه مثلاً باخبر شن یه اتفاق خوبی برامون افتاده یا پیشرفت کردیم از شدت ناراحتی مریض میشن (بدون اغراق)

سالیانی‌‌ست که من سنگِ صبورِ خودمم...
چندسالته؟ اگه ی خواستگار خوب داشتی ک مطمعن بودی شرایطش اوکیه خوشبخت میشی خودت با بابات ومامانت بحرف ...

۲۶ سال ، مامانم فوت کرده زن پدر دارم بابا اصلا به حرف منو زن پدرم گوش نمیده ،زن پدرم ادم بدی نیست یکمی پشتم رو داره ولی پدرم اصلا نمیدونم چرا ولی با من بد شده

من فقط خدا رو دارم هیچ کس رو ندارم تو این زندگی 

همونم کمکت می‌کنه نگران نباش

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
پاشونو قطع کن از خونه فعلا و دعوا کن باهاشون تا دخالت هاشون کم شه

نمیشه بابا ، اینقدر دعوا راه انداختم فقط خودم خراب شدم میگن مجرده حالیش نیست کلا باید ازدواج کنم تا ادم حسابم کنن

اره زیاد هم هستن ۵ تا با همسراشون ،کلا ۱۰ نفر ادم دشمن و حسود 😑

الهی فدات بشم

ان شاءالله خدا یه همسر خوب خیلی زود نصیبت کنه که خوشبختت کنه،نترس هیچکاری نمیتونن بکنن

تو هیشکی هم نداشته باشی،خدارو داری

با زن باباتم سعی کن باسیاست رفتار کنی،بالاخره هرچی باشه زن پدرته،حرفش برو داره...

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
الهی فدات بشم ان شاءالله خدا یه همسر خوب خیلی زود نصیبت کنه که خوشبختت کنه،نترس هیچکاری نمیتونن بکن ...

کاری باهاش ندارم اونم مشکلی با من نداره ولی خب ادم میترسه که اطرافیان لگد به بخت و شانس ادم نزنن

دیگه هر چی خدا بخواد 

کاری باهاش ندارم اونم مشکلی با من نداره ولی خب ادم میترسه که اطرافیان لگد به بخت و شانس ادم نزنن دی ...

اره حسودا نمیذارن درست

ولی اگه قسمتت باشه،هیچکاری نمیتونن بکنن

نگران نباش

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏