2777
2789
عنوان

ناپدری

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 29 پست

بچها من با استفاده از مرور گر اومدم نی نی سایت ولی میخوام پروفایل بزارم عکس گالریم رو نمیاره فقط دوربین گوشی میاره چیکار کنم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم دروغ باشه بعد بیان ازم شکایت کنن

ببین عزیزم شما کار درست را انجام بده. با اورژانس اجتماعی تماس بگیر. اونا خودشون پیگیری می کنن. مطمئن باش اگه تا این حدی هم که گفته نباشه، بازم نیاز به کمک داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

۱۴ سال سنی نیست که توهم بزنه حتما اذیت شده .واقعا اون مادر طرف شوهرشو میگیره ؟ 

ن نمیدونم تا همینجاشو میدونم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین عزیزم شما کار درست را انجام بده. با اورژانس اجتماعی تماس بگیر. اونا خودشون پیگیری می کنن. مطمئن ...

باشه میکنم اما میترسم بهتر به مادرمم اطلاع بدم 

به مشاوره مدرسشون بگید بدون اینکه خودتون معرفی کنید .

متاسفانه وجودش برا سلامت روحی  بقیه بچه ها هم  خطره ..همینکه خواهر شما این حرف شنیده و معنیش میپرسه پس یه اعلام خطره که بقیه بچه ها هم بشنون و کنجکاوی کنن

😊❤️😊
اگه دروغ باشه ازم شکایت نمیکنن؟!

نه. شما بگو که وظیفهٔ خودت دونستی که اطلاع بدی و پیگیری بشه. شکایتِ چی؟ اونا اصلا اطلاعات شما را در اختیار اونا قرار نمی دن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

به مشاوره مدرسشون بگید بدون اینکه خودتون معرفی کنید . متاسفانه وجودش برا سلامت روحی  بقیه بچه ...

اینم عالیه. من فرهنگی ام. چندین سال پیش اینجور مشکلی برای یکی از دانش آموزان مدرسهٔ ما پیش اومد؛ البته با کمال تأسف اون پدر خودش بود. مشاور و مدیرمون پیگیری کردن و به داد بچه رسیدن. 

به مشاوره مدرسشون بگید بدون اینکه خودتون معرفی کنید . متاسفانه وجودش برا سلامت روحی  بقیه بچه ...

اگه از مدرسه اخراجش کنن چی!؟

به هیچ عنوان اخراج نمی کنن. اتفاقا تحت نظر و مراقبت و حمایت قرار می گیره. 

نه چرا اخراج کنن .پیگیری میکنن و میفهمن قضیه چی بوده ..صحت داشته باشه کمکش میکنن . دروغ هم گفته باشه باید زودتر فکری کنن بقیه بچه ها اسیب نرسونه 

😊❤️😊