2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

180 بازدید | 11 پست

سلام عزیزانم

این ماه سونو دادم تخمدان راستم کیست شکلاتی دارم 6سانت شده و فولیکول 19 داشت

و تخمدان چپ فولیکول 11 و تعدادی فولیکول کوچک تر ک ننوشته بود تو سونو

امپول ازاد سازی هم زدم چون لتروزول خوردم برا اولین ماه

.حالا علایم تخمک گذاری رو دارم درد دارم 

یکشنبه امپول زدم تمام رحمم درد میکرد 

دیروز تخمدان سمت چپم تیرمیکشید و امروز سمت راستم خیلی درد میکنه.حالا یه سوال اینکه تخمدان چپم ک فولیکولش خوب بود و درد داره تخمک داره آزاد میکنه؟🥺

یا اصلا با فولیکول 11 کسی باردار شده؟

ممنون میشم جواب بدید

فولیکول ۱۱کوچیکه نمیتونه بارور شع ولی۱۹خوبه😍

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
فولیکول ۱۱کوچیکه نمیتونه بارور شع ولی۱۹خوبه😍

اره عزیزم اما نمیدونم میشه یانه.اخه فولیکول 19 تو تخمدان راستمه که مقداریش چسبیده ب رحم نمیدونم آزاد شده یانه.البته یک روز کامل بعد از امپول درد میکرد و تیرمیکشید نمیدونم ازادشده یانه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم اما نمیدونم میشه یانه.اخه فولیکول 19 تو تخمدان راستمه که مقداریش چسبیده ب رحم نمیدونم آزاد ...

همین ک درد داشتی نشونه خوبیه ان شاالله ک نتیجه میگیری عزیزم 

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
همین ک درد داشتی نشونه خوبیه ان شاالله ک نتیجه میگیری عزیزم 

ولی یه سوال دیگه گلم.بعد از تزریق امپول ۶ روز میگذره ولی بی بی منفی شده .اما نوک سینه هام خیلی حساسن و درد میکنن و گاهی تخمدانام تیر میکشن دعاکن برام لطفا

ولی یه سوال دیگه گلم.بعد از تزریق امپول ۶ روز میگذره ولی بی بی منفی شده .اما نوک سینه هام خیلی حساسن ...

خیلی زود بیبی چک زدی عزیزم هنوزصبرکن منم نوک سینه هام خیلی حساسه ان شاالله هردومون مثبت باشیم 

اخه میگن تا 14 روز هورمون hcg تو خون هست بخاطر امپول

بدن هرکسی یجور واکنش نشون میده همه مثل هم نیستن

انشاالله که باردار باشی😍 یه سوالی دارم شما روز چند پریود سونو دادی؟ با این ماه دوماهه که کلومیفن مص ...

حتما باید سونو بدی تا اندازه فولیکولات رو بدونی و اگر لازم شد امپول hcg بزنی تا بخاطر کلومیفن کیست نشن