2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکا کنم

69 بازدید | 13 پست

دو روزه قهرم با نامزدم 

نه زنگی نه پیامی دلم نمیخواد پ بدم یا زنگ بزنم همیشه وقتی دعوا مون می‌شد من پ‌مبدادم و‌زنگ میزدم 

همه این کارا میترسم زنگ بزنم برینه بهم🫠فقط موقعی که دعوا کردیم چهار پنج ساعت بعدش ‌ پ داد دیگه حوصله ای اخلاق و رفتارت رو ندارم🫠🫠🫠

بهش پیام نده خودش میاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمله که بهم گفته بی توجه باشم درست میشه؟🥲

اره

بی توجهی مرده رو از قبر میکشه بیرون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
جواب پیامش اصلا ندادم

هیچی ننویس

هیچ کاری نداشته باش باهاش

کلا آنلاین نشو

🥲باش کاش امشب زنگ بزنه 🥲

1001 مرتبه یا ودود بخون خودش میاد

آفرین دختر خوب من پنج سالع دارم با مردی زندگی میکنم که همیشه چون کوتاه اومدم پروش کردم تو اینجوری ب ...

دقیقا منم پنج ساله مث تو دیگه این سری صبرم تموم شد 

میدونه دوسش دارم حس میکنم از دوست داشتن زیادیم داره سو استفاده میکنه 

دقیقا منم پنج ساله مث تو دیگه این سری صبرم تموم شد  میدونه دوسش دارم حس میکنم از دوست داشتن زی ...

خب میدونن میریم منت کشی طاقتشو نداریم اونام بیشتر خودشونو میگیرن

وقتی زیاد که باشی زیادی میشی