2059 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4428 عنوان طلا شده گرمی 1700😱 1101 بازدید | 33 پست وای چه زیاد تا کجا قراره پیش بره دیگه پساندازمونم نمی تونیم طلا بخریم. 1401/09/22 | 18:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوووم عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 2574 طلا گرون شه همه چی گرون میشه خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29441 حالا شانس من النگوهام شکسته . خواستم تعویض کنم. دیگه عمرا بتونم
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12394 مهرمو بزارم اجرا يعني؟ 😂😂😂😂 •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
2059 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4428 طلا چیه دیگه نون شبم نمیتونیم بخریم قیمت طلا روی قیمت نون شبم اثر میذاره. با خرید طلا حداقل ارزش پولمون حفظ می شد
یلدابهار عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 12174 خدا به داد همه برسه....هر چند من منتظرم یکم بره بالاتر ببرم بفروشم...الهی ک بعد اینکه من فروختم با کله بخوره زمین بسه گرمی دویست بریم باز بخریم
2059 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4428 حالا شانس من النگوهام شکسته . خواستم تعویض کنم. دیگه عمرا بتونم همونارو نگه دار سرمایش چیه النگو
fatibanu عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 2253 من رو ببخش همش تقصیر منهاخه من تصمیم گرفتم چُس تمونم رو طلا بخرم یک هفته پیش ۱۵۹۰بود تا اومدم بخرم هر ثانیه رفت بالا خودم که نخریدم هیپ کار شما رو هم خراب کردم ببخش هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
زیباجووووون عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 13363 طلا چیه دیگه نون شبم نمیتونیم بخریم همین بالا رفتن طلا رو نون شبم تاثیر داره من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29441 همونارو نگه دار سرمایش چیه النگو ۴تا ظریفه . خیلی خوشگل بودن. گذاشتم تو کمد غصه شونو میخورم
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4556 مهرمو بزارم اجرا يعني؟ خخخخسالی۱سکه برات میبرن پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم