2777
2789
عنوان

این‌حرف درسته؟

373 بازدید | 31 پست

دوستان میخوام برا تولد رلم عطر و لباس بگیرم امروز یکی بهم گفت میگن عطر جدایی میاره نگیر...ولی حس میکنم هربار بزنه یادم میوفته و این خیلی خوبه

حالا به نظرتون بگیرم یا نه؟

منکه خودم به چشم دیدم که جدایی میاره

تاحالا چندین بار برام ثابت شده

ولی درکل عطر یه چیز موقته زود خالی میشه،لباس بگیری بنظرم بهتره همیشه دارتش

توی پکیج بزار با چندتا کادو ریزه میزه

من مَلَک بودم و فردوسِ بَرین جایَم بود آدم آورد در این دیرِ خراب آبادم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر شما چی بگیرم براش؟! بادی اسپلش یا مام خوبه؟!

حتما میخوای یه چیز عطری باشه؟

تا چقد میخوای هزینه کنی؟

بگو تا راهنماییت کنم یه چیز خاص بخری

من مَلَک بودم و فردوسِ بَرین جایَم بود آدم آورد در این دیرِ خراب آبادم...
منم خیییلی دیدم عطر جدایی اورده ولی به اینکه خرافاته شک ندارم

بدبختی اینه طرز فکرمونو نمیتونیم عوض کنیم

براش یه زمستونی قشنگ خریدم با چندتا خوراکی ولی نمیدونم کنارش چی بگیرم...شما نظری نداری؟

به نظر شما چی بگیرم براش؟! بادی اسپلش یا مام خوبه؟!

من برای شوهرم دوست بودیم ادکلن گرفتم یه سال جدا شدیم دوباره به هم برگشتیم میگفت هر وقت ادکلنو بو میکردم یاد تو می افتادم 

اون ادکلنو بعد از ۱۵ سال هنوزم داریم پر از خاطرس 

حتما میخوای یه چیز عطری باشه؟ تا چقد میخوای هزینه کنی؟ بگو تا راهنماییت کنم یه چیز خاص بخری

نه ولی میخوام یه چیز کوچولو هم باشه کنارش قیمتش مهم نیس..زمستونی خریدم یدونه با چندتاخوراکی و نمیدونم الان یه چیز دیگه چی بگیرم

من اصلااهل خرافه وعقایدخاصی نیستم معمولاهرچیزیک بامنطقم جوردربیادمتقاعدم میکنه.این سوالم یباربراخودم پیش اومدخیلی مسخره بنظرمیرسیدولی واقعاهمین شدجدایی آورد.یچیزعلمی پشتشه ازنظردانشمندام اثبات شدس ک گویا طرف ی خط بوازشمایاب یادشماتوذهنش میمونه وذهنشوازبودن باشماارضامیکنه یجورایی انگاری این باورمیرسه ک همجوره شماروداشته وسیرمیشه .بهتره چیزدیگ ای بدین مثل ی پلاک ک دوتیکن ی سمتش دست شماوی سمت دیگش دست اوشون.وخیلی چیزادیگ....

من برای شوهرم دوست بودیم ادکلن گرفتم یه سال جدا شدیم دوباره به هم برگشتیم میگفت هر وقت ادکلنو بو میک ...

ای جانم🥺منم خیلی دوست دارم همیشه بویی که میخوامو بذه ولی الان پشیمون شدم دو دلم برا گرفتنش

من اصل اهل خرافه وعقایدخاصی نیستم معمولاهرچیزیک بامنطقم جوردربیادمتقاعدم میکنه.این سوالم یباربراخودم ...

ممنون از راهنماییت خواهری...اره همین کارو میکنم افکارم اجازه نمیده خوب فکر کنم درمورد عطر

بدبختی اینه طرز فکرمونو نمیتونیم عوض کنیم براش یه زمستونی قشنگ خریدم با چندتا خوراکی ولی نمیدونم کن ...

دقیقا مشکل ذهن ماعه وگرنه عطر مگ چیه ک جدایی بیاره من تو نامزدی شوهرم واسم عطر گرفت الان طلاق گرفتیم

دوستمم همبن اتفاق براش افتاد  و ...

به نظر من کافیه اون واسه تولدت چی گرفته؟

دقیقا مشکل ذهن ماعه وگرنه عطر مگ چیه ک جدایی بیاره من تو نامزدی شوهرم واسم عطر گرفت الان طلاق گرفتیم ...

افکار منفی نابود کنندس یه ماهه از بس فکر کردم سر درد گرفتم دو دلم

برام یه باکس بزرگ گل گرفته بود با یه دستبند مروارید و گردنبند سواروسکی و باکس تزئین

رفتیم کافه تولد گرفت