2777
2789

لعنتی اینجا از دارک وبم دارک تره😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی معروفیما😀

اره ، یکی دیگه بود نوشته بود من وقتی استوری اکسم و دوست دختر جدیدشو میبینم

گوگل:دعانویس خوب ،نینی سایت😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

سمممم😂

من فک میکردم نی‌نی‌سایت یه جای دور افتاده ماننده

ینی معروف نیس

کسای زیادی نمیشناسنش

نمیتونم منظورمو برسونمممم😂😐

چون میخواستی فوضولی کنی ببینی چی نوشتم فرداشب میام میخورمت😐🩸😐
من اخرش نفهمیدم دارک وب یعنی چی🤔🤭

دارک وب یه سایته مخفی که توش جنایاتی از جمله قاچاق اعضای بدن، قاچاق مواد مخدر و اصلحه، نمایش شکنجه آدما و ......هزاران کار کثیف دیگه انجام میدن و هیچکس تاحالا نتونسته کاری انجام بده😂😁

سمممم😂 من فک میکردم نی‌نی‌سایت یه جای دور افتاده ماننده ینی معروف نیس کسای زیادی نمیشناسنش نمیت ...

من گرفتم😂

2790
2778
2791
2779
2792