موقع امتحان افسر میبره کجا؟از جلوی اموزشگاه بچه ها میشینن پشت فرمون تا مکان مورد نظر برای امتحان؟یا افسر خودش میشینه پشت فرمون تا اونجا؟بعد کجا میرن برای امتحان؟داخل شهر یا توی کوچه پس کوچه؟
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما میرفتیم خیابون جلوی آموزشگاه. اونجا دور دو فرمون و دنده عقب و پارک دوبل میگرفتن. دیگه تو خیابونای ...
اهان خوبه .بعد دیدی توی ترافیک و جای شلوغ ماشینا بهمدیگه خیلی نزدیکن و اینا شما همون اول ک کلاس هات تموم شد اونجاهارو میتونستی تنها بری و کسی تو کنترل فرمون کمکت نکنه؟
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
اهان خوبه .بعد دیدی توی ترافیک و جای شلوغ ماشینا بهمدیگه خیلی نزدیکن و اینا شما همون اول ک کلاس هات ...
طبیعیه که تو ترافیک رانندگی سختتره. اوائل یه جاهایی مربی تو کنترل فرمون کمکت میکنه. بعد از اتمام کلاس هم من با ماشین شوهرم زیاد پشت فرمون میشستم. بیشتر شوهرم بهم یاد داد تا مربی. تو این مسائل خیلی باحوصلس و اصلا عصبانی نمیشه. شما هم حتما بعد از گرفتن گواهینامت زیاد بشین پشت فرمون. رانندگی فقط تمرینه. مخصوصا تو ترافیک
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.