2777
2789
خواهش عزیزم🥺😍

ساناز  ساناز یه سوال 

حسش چیه به من 

دیشب که حرفاش رو گفت منظورش چی بود یعنی تصمیمشو گرفته بود؟ 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید
یکمم در مورد خصوصیاتش بگو دیگه مطمئن شم به حست🥲 بعدش یه چیزی..الان‌من نگرانشم به نظرت حالش خوبه؟🙂 ...

ممهربون اما یکم سرد مو مشکی و چشام بد نیست و تقریبا خوشتیپ و خوشگله ولی اگه تو پرش بپیچی دیگه رو برمیگردونه🤧

نگران نباش حالش از منو هم هم بهتره🤧😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممهربون اما یکم سرد مو مشکی و چشام بد نیست و تقریبا خوشتیپ و خوشگله ولی اگه تو پرش بپیچی دیگه رو برم ...

میشه سوال منم جواب بدی 

حسش الان نسبت به من چیه

دیشب چی شد این حرفا رو زد 

تصمیمش چیه ادامه میده یا کات کرده

از خیانت هم متنفره اشتباه گفتم بگو🤔

سلام عزیزم

من کی حامله میشم؟ 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
از خیانت هم متنفره اشتباه گفتم بگو🤔

اره دقیقا...محل کارش یه شهر دیگست آخر هفته ها میره شهر خودشون گفت با گوشی خانواده بهت زنگ‌میزنم‌اما خبری نشد..

حس خودم‌میگه داره فراموشم میکنه تا دیگه درگیر رابطه نباشه چون کارش خیلیییی براش مهمه🙂فقط میخوام بدونم یه روز دلش هوای منو میکنه دوباره ؟

ساناز  ساناز یه سوال  حسش چیه به من  دیشب که حرفاش رو گفت منظورش چی بود یعنی تصمیمش ...

اره گرفته بود تقریبا ولی از حرف های که زد زیاد مطمئن نبود در کل بنظرم یکی که واسه بدست اوردنت تلاش کنه خوبه یا میتونی امتحانش کنی که واقعا تلاش میکنه یا نه  

اره گرفته بود تقریبا ولی از حرف های که زد زیاد مطمئن نبود در کل بنظرم یکی که واسه بدست اوردنت تلاش ک ...

الان حسش چیه 

میخواد که ادامه بده؟ 

میشه سوال منم جواب بدی  حسش الان نسبت به من چیه دیشب چی شد این حرفا رو زد  تصمیمش چیه ا ...

حنما کسی بهش چیزی گفته این به حرف کسایی که بهشون اعتماد داره گوش میده تو زندگی تون مشکل ایجاد میکنه باید خودش و با عقل خودش واسه زندگی و لینکش تصمیم بگیره از حرفی که زند مطمئن نبود یعنی دو دل بود

حنما کسی بهش چیزی گفته این به حرف کسایی که بهشون اعتماد داره گوش میده تو زندگی تون مشکل ایجاد میکنه ...

درخواستمو قبول میکنی