2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست
رضوی کارگر زمین باباشه

خراسان رضوی امنیتش بد نیس، کشاورزی فعلا درآمد چندانی نداره تو ایران، اگه سنتون بالا نیس میتونید کنسلش کنید، که خدا مورد بهتری جلو راهتون بزاره. و دلتون رو متقاعد کنید که از این مورد ازدواج دست بکشه. ان شاءالله که خدا مورد بهتری جلو پاتون بزاره.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب آخه وقتی آدم یه نفرو نخواد نباید وابسته اش کنه همون اول باید بگه  من نامزدم اولاش خیلی میگف ...

اره حرفت درسته 

من ولی از اول شب تا صبح گریه میکردم میگفتم حالم خوب نیست . بازم من برام سخته تموم کردن رابطه و وابسته شدم چون اخلاقش خوبه

۴ ماهه عقد کردم 

مشاورم میگفت اگر دست بهت میزنه حس بدی داری جدا شو

میتونست بیاد با محبت راضیم کنه برم من فقط دنبال یه حرکت درست از سمت اون بودم که خانوادمو راضی کنم و ...

پس آداب معاشرت اجتماعیش هم چنگی بدل نمیزنه. انتخاب با خودتونه، چیزهایی رو که به ذهنمون رسید بت گفتم، حالا تصمیم گیرنده خودتونید، ان شاء الله که خدا هر راهی که خوبه بتون بده.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خراسان رضوی امنیتش بد نیس، کشاورزی فعلا درآمد چندانی نداره تو ایران، اگه سنتون بالا نیس میتونید کنسل ...

اینا ۲۰ ساله باباش هنوز نتونسته وضعش بهتر سه هرسالم امیدوارن سال بعد محصولشون خوب شه 

ممنون 

دعا کنید نشالله خدا مهرش رو از دلم ببره اگه مصلحت نیس و یه نفر بهتر سرراهم بذاره 

سنم کمه ۲۲سالمه

خوبه پس هنوز جا دارید، برای پیدا شدن مورد مناسب برای ازدواج.

به من کمک میکنید بیام پی وی

بفرمائید در خدمتیم

اره حرفت درسته  من ولی از اول شب تا صبح گریه میکردم میگفتم حالم خوب نیست . بازم من برام سخته ت ...

اگه اخلاقش خوبه حیفه ولی خب حست بهش هم خیلی مهمه ینی بهت دست میزنه حس بدی میگیری کنارشی بغلشی حس خوبی نداری؟

اینا ۲۰ ساله باباش هنوز نتونسته وضعش بهتر سه هرسالم امیدوارن سال بعد محصولشون خوب شه  ممنون&nb ...

ان شاءالله🤲🕋