2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست
من موندم این واسه چی با من ازدواج کرد و منو سوزوند. ولش کن بذار بره هر دلیلی داره مهم نیست. نذار باق ...

عزیزم توام اصلا به اون فک نکن برو سراغ پیشرفتت من این برهه رو بگذرونم و بتونم خودمو جمع کنم با کمک خدا تمرکزمو فقط رو پیشرفت میذارم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم توام اصلا به اون فک نکن برو سراغ پیشرفتت من این برهه رو بگذرونم و بتونم خودمو جمع کنم با کمک خ ...

من که الان دو هفته اس میرم سرکار. حقوقم بگیرم کلاس میرم که بتونم یه کار بهتر پیدا کنم. به اونم کاری ندارم

من‌تهران اون خراسان

خوب خانم فضایی حیفه اگه دوستش دارید و اون آدم سالمی هست رو از دست بدید  ببینید حساب کنید مثلا نظامیه، این افراد تو طول زندگی بارها از این شهر به اون شهر میرن، پدر خانم خودم قبلا نظامی بود دوره جنگ بود، خونشون چندین شهر مختلف عوض شد و خانواده اش باهاش اینجا و اونجا میرفتن، خیلیها اینجوری هستن  ممکنه شما بپرسید از خانواده  نظامیها، بتون یقینا میگن این چیز طبیعیه، اینها من خودم کارم جوریه که یک هفته خونه ام یک هفته سر کار، از اون یک هفته هم معمولا دو روز یا سه روزش خونه نیستم. این طبیعیه، مهم برا شما باید این باشه که همسر آیندتون شاغله، تو جامعه بگردید خیلیها رو پیدا میکنید که آرزوی اینو دارن جای همسر شما باشن. خدا رو شکر کنید،نگرانی هم بدلتون راه ندید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خوب خانم فضایی حیفه اگه دوستش دارید و اون آدم سالمی هست رو از دست بدید  ببینید حساب کنید مثلا ن ...

آخه کار ثابت و دولتی نیست تو خراسان کارگر باباشه و میگفت بالاخره به درآمد بالا میرسم هرچند من امیدی نداشتم ولی جدای همه ی اینا من تصمیم داشتم باهاش برم و اون باعث جدایی شد و منو نخواست

آخه کار ثابت و دولتی نیست تو خراسان کارگر باباشه و میگفت بالاخره به درآمد بالا میرسم هرچند من امیدی ...

منظورتون از کارگری چه نوع کارگری هست تو فرش فروشی کارگره یا ساختمان، تو چه شغلی کارگره؟ و کجای خراسان، سه تا استان بنام خراسان داریم ما؟

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
آخه کار ثابت و دولتی نیست تو خراسان کارگر باباشه و میگفت بالاخره به درآمد بالا میرسم هرچند من امیدی ...

خوب شمابش گفتین نمیام اون شهر که کنسل کرد ازدواج با شما رو.

همسرت.  منم از اولش دلم با این ازدواج نبود

خب آخه وقتی آدم یه نفرو نخواد نباید وابسته اش کنه همون اول باید بگه 

من نامزدم اولاش خیلی میگفت دوست دارم و ...بهم قول خوشبختی داد و بعد ولم کرد

همه بابت اینکه قبولش کردم یا مسخرم کردن یا سرزنش من  ولی میگفتم نه خوبه 

خوب شمو بش گفتین نمیام اون شهر که کنسل کرد ازدواج با شما رو.

میتونست بیاد با محبت راضیم کنه برم من فقط دنبال یه حرکت درست از سمت اون بودم که خانوادمو راضی کنم و بگم بالاخره من زنشم باید همراهش باشم ولی اون روزی ام که بمن گفت باید برم باهاش شکل درستی نگفت ،جوری صحبت کرد باهام انگار محتاجشم