2777
2789
عنوان

طلاق

225 بازدید | 45 پست

سلام دوستان خوبید 

میشه لطفا هرکی میتونه کمک کنه 🥺

من دو سال با یه نفر که فامیلمون هم هست ینی پسرخاله ام هس نامزد بودم که البته عقد بودیم. قبلا همیشه میگفت من خیلی دوست دارم و خیلی خوشگلی و ..ولی الان درخواست از طرف اون بوده گفته دیگه نمیخوام 💔

الان داریم جدا میشیم کارمون به وکیل هم رسید ولی نمیدونم چرا من هنوز انگار دلبسته ام در حالی که حس میکنم اون دیگه هیچ حسی نداره 

چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنید🙏 نمیدونم دعایی ذکری چیزی هست که یا اون از دل من بره یا منم به دل اون بیوفتم  

سلام نگفته به چه دلیلی نمیخاد؟🤔🤔

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شما هنوز دلتون میخاد به این دلیل که وابسته روحی هستید، و دلتون رو با این واقعیت روبرو نکرده اید.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
عزیزم هیچ دعایی اثر نمیکنه. فقط باید قوی باشی همین. 🥺

بخدا ۶ ماهه ولم کرده رفته گریه میکنم ولی شب یا بیرون که هستم که خانوادم نفهمن جلو همه میگم میخندم ولی همش دروغه این همه مدت صبوری کردم گفتم یا درست میشه یا از ذهنم میره ولی دارم از پا درمیام انقدر قصه میخورم 😔

بخدا ۶ ماهه ولم کرده رفته گریه میکنم ولی شب یا بیرون که هستم که خانوادم نفهمن جلو همه میگم میخندم ول ...

میفهمم سخته خیلی هم سخته. منم شوهرم دیگه دوستم نداره جدا نشدم ولی یکساله خیلی بی محبته همش هم میگه طلاق. منم خیلی دعا خوندم ولی نه اون از دلم رفت نه عاشقم شد. فقط خواهر باید صبر کنیم. جدا بشی بالاخره سرد میشی ولی با مردی زندگی نکن که سرد شده. عذابه

سلام نگفته به چه دلیلی نمیخاد؟🤔🤔

اون سرکارش یه شهر دور بود و منم خانوادم اجازه نمیدادن و خودمم راحت نبودم که باهاش برم (آخه اولش نگفته بود سرکارش قراره اونجا باشه گفت تهرانه) بعد سر این با من شیکر آب شد و آخر سر گفت باید بیای اینجا منم گفتم من فرار نبوده بیام اونجا زندگی کنم اونم بعد اون کلا زنگ نزد و بعدم پیغام داد دیگه نمیخوام من نقطه ضعفم اینه نباید زنم به حرفم گوش نده

میفهمم سخته خیلی هم سخته. منم شوهرم دیگه دوستم نداره جدا نشدم ولی یکساله خیلی بی محبته همش هم میگه ط ...

احساس میکنم از اولم منو نمیخواست چون مادرش گفت منو گرفت و این بلا رو سرم آورد که مامانشم که خالمه کم اذیتم نکرد

احساس میکنم از اولم منو نمیخواست چون مادرش گفت منو گرفت و این بلا رو سرم آورد که مامانشم که خالمه کم ...

من موندم این واسه چی با من ازدواج کرد و منو سوزوند. ولش کن بذار بره هر دلیلی داره مهم نیست. نذار باقی عمرتو حروم کنه یا اینکه یه بچه رو بدبخت کنه. مردها دیگه شرف ندارن

اون سرکارش یه شهر دور بود و منم خانوادم اجازه نمیدادن و خودمم راحت نبودم که باهاش برم (آخه اولش نگفت ...

مگه خودتون کجایید اون کجا کار میکنه.