2777
2789

به این خوبی

سوال نداره

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حتی شنیدم روزی دو تا خرما بخوری شکمت ترک نمیخوره

وای جدی میگی😍😍

من بیش از دوتا میخورم

ینی حداقل پنج شیش تا رو میخورم🥹

خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻
نه خوبه اما خرما قندش بالاس کلا چیزای خیلی قندی و مخصوصا تو بارداری با مراعات و اندازه مصرف کن

اوه خدای من 

وقتی میشینم ب خرما خوردن ینی ده تا رو میخورما

اما جایی خوندم میگفت قندش جذب نمیشه

اوه خدای من  وقتی میشینم ب خرما خوردن ینی ده تا رو میخورما اما جایی خوندم میگفت قندش جذب نمیش ...

من حرف پزشکمو زدم حالا دیگه اونجا چی نوشته و کی نوشته رو نمیدونم .

به هرحال حواست به قند بارداری باشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد

عزیزم هفته چندی

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

خیلی خوبه خودم باردارم همراه باچایی خرماخشک میخورم اما ماه های اخر دکترم گفته کمتر گرمی بخور نینی زردی نگیره 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من حرف پزشکمو زدم حالا دیگه اونجا چی نوشته و کی نوشته رو نمیدونم . به هرحال حواست به قند بارداری با ...

اها پس اگه دکتر گفته که حرفش سنده

چشم عزیزم کمتر میخورم