2777
2789
عنوان

کی انگلیسیش خوبه

89 بازدید | 9 پست

کی می‌تونه چند تا خط در مورد معرفی شب یلدا برام بنویسه🥺❤️

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Yalda night is the last night of autumn. Yalda night is the longest night of the year

ممنون 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

البته اولی ام درسته autmnمیشه فصل پاییز fallمیشه پاییز هرکدوم خواستی بنویس

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
البته اولی ام درسته autmnمیشه فصل پاییز fallمیشه پاییز هرکدوم خواستی بنویس

میش اگه میتونی در حد پنج شش تا خط بنویسی برای مدرسم میخام چهار نمره برام داره البته اگه میتونی 

میش اگه میتونی در حد پنج شش تا خط بنویسی برای مدرسم میخام چهار نمره برام داره البته اگه میتونی 

تونستن که میتونم من چیزی در موزد شب یلدا به ذهنم نمیرسه تو به فارسی بگو من به انگلیسی بنویسم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید