2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حنا برای اینکه رنگ نده یکم تفتش بدین تا رنگش تغییر کنه 

حنا رو با هرچی که فکرش رو کنی میشه مخلوط کرد 

حنا با جفت باعث سیاه شدن مو میشه ولی زیاده روی نکن چون باعث ذائل شدن عقل میشه هفته ای یکی دوبار کافیه

حنا برای اینکه رنگ نده یکم تفتش بدین تا رنگش تغییر کنه  حنا رو با هرچی که فکرش رو کنی میشه مخل ...

جفت چیه 

تفت منظورتون بود؟

چطوری باید تفتش داد همینجوری پودرشو بریزی تو تابه 

اتفاقا خیلی خوبه قصد داری حنا بزنی چون فردی که موهاش رو به سفیدی رفته، اگر رشد موهاش خوب باشه هر دو هفته لازمه که رنگ کنه ریشه ها رو. زدن اینهمه مواد شیمیایی به سر کار درستی نیست.

من خودم یه ترکیب برای خودم درست کردم از سه تا چیز حنای بی رنگ، حنای رنگ دار و قهوه حنای بی رنگ به اندازه حجم موهاتون که لازمه مواد داشته باشید داخل کاسه می ریزید بعد یه قاشق غذاخوری حنای رنگ دار و دو قاشق غذاخوری قهوه می ریزید خوب مخلوط می کنید حالا آب جوش یا گرم اضافه کنید و نسبتا رقیق خمیر کنید بزارید یه ربع بمونه بعد بزنید به موها 

بسته به جنس موها رنگ قهوه ای مایل به مسی به شما میده، می تونی دفعه بعد نسبتهاش رو متناسب با موهاتون عوض کنید. من دو ساعت مواد رو روی سرم می گذارم. و وقتی موهام رو با اب شستم دیگه شامپو نمی‌زنم نوبت بعدی حمامم شامپو میزنم که ماندگاری رنگ روی موهام زیادتر بشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نزن بعدا رنگ موهاتو خراب میکنه

اتفاقا من شش ماهه دارم میزنم و رنگ شیمایی رو حذف کردم حالت موهام خیلی خیلی بهتر شده موهام سالم شدن لطیف ... عالی ..

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اتفاقا خیلی خوبه قصد داری حنا بزنی چون فردی که موهاش رو به سفیدی رفته، اگر رشد موهاش خوب باشه هر دو ...

اخه من الان مدت طولانیه که سرمو نشستم 

امروزم شامپو نزنم مشکل نداره؟

اخه یه تاپیک خوندم نوشته بود بعد حنا دیگه شامپو نزنید خودش چربی اضافه مورو میگره

جفت چیه  تفت منظورتون بود؟ چطوری باید تفتش داد همینجوری پودرشو بریزی تو تابه

اره حنا بریز تو تابه تفت بده رنگش که یکم تغییر کرد برشدار 

❌❌❌جفت هم عطاریا دارن ولی تو استفاده از جفت زیاده روی نکن❌❌❌

اخه من الان مدت طولانیه که سرمو نشستم  امروزم شامپو نزنم مشکل نداره؟ اخه یه تاپیک خوندم نوشته ...

دقیقا به مرور بعد از چند ماه موهات کمتر چرب میشه ، من کلا موهام چرب بوده از قبل ، الان خیلی بهتر شده

حنای بی رنگ برای مو خوب نیست مراقب باشید

چرا خوب نیست؟

چقدررر دوست دارم موهاتو ببینممم😂

اولش خیلی قشنگ نیست بعد از اون حمام که میرم شامپو میزنم خیلی رنگش رو دوست دارم یه رنگ قهوه ای مسی جالبی میشه، لازم نیست فاصله حمام بعدیت خیلی دیرتر از مراسم حنا زدنت باشه ها میشه فرداش رفت حمام و شامپو زد