rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 عنوان پیچیدگی روزها 113 بازدید | 8 پست این روزها خیلی پیچیده، سخت، دشوار و دردناک میگذره.. امیدوارم نتیجه اش فایده ای داشته باشه.. هوووف قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک 1401/09/22 | 12:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heliotrope عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1581 طاقت بیار رفیق...طاقت بیار میشه شنیدخندیدن دلخواه روتو زنده می مونی رفیقطاقت بیار این راه روطوفانو پشت سر بذاراون سمت ما آبادیهاین زمزمه تو گوشمهفردا پر از آزادیهطاقت بیار رفیقدنیا تو مشت ماسطاقت بیار رفیقخورشید پشت ماسطاقت بیار رفیقما هر دو بی کسیمطاقت بیار رفیقداریم می رسیمدنیا اگه تاریک شددستای فانوسو بگیربا من بیا با من بیاچیزی نمونده از مسیرسرما و سوز برف روآهسته پشت سر بذارامروز وقت خواب نیستما با همیم طاقت بیار...
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 طاقت بیار رفیق... طاقت بیار میشه شنید خندیدن دلخواه رو تو زنده می مونی رفیق طاقت بیار ای ... داشتم فکر می کردم وقتی نوتیف پیامت میاد ذوق می کنم ک اومدم اینحا و اینو دیدم و نتیجه شد خرذووق🫣🥹🥲🙈😍 قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
heliotrope عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1581 داشتم فکر می کردم وقتی نوتیف پیامت میاد ذوق می کنم ک اومدم اینحا و اینو دیدم و نتیجه شد خرذووق🫣🥹🥲 ... دیوووونه😄🥰🌧️☔
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 من امروز داستان زندگیتو خوندم حال و هوات بهتره شده ؟؟ بهترم با رعد و برق هایی ک میان و میرن.. قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
نیلویام عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 586 اصلا نمیخوام اذینت کنم دلم برات کبابهاما خیلی دوست دارم بدوم تا الان هیچ حرکتی نزده؟هیچ خبری نداری ازش؟
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 اصلا نمیخوام اذینت کنم دلم برات کبابه اما خیلی دوست دارم بدوم تا الان هیچ حرکتی نزده؟ هیچ خبری ندا ... هعی.. قلبم گاهی یهو درد میگیره.. مدتهاست ک نمی نویسم خیلی چیزا رو... قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
father1396 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1984 طاقت بیار رفیق... طاقت بیار میشه شنید خندیدن دلخواه رو تو زنده می مونی رفیق طاقت بیار ای ... عالی بود!