2777
2789

دوستان من دتنشجو هستم و توی کلاس خیلی ارومم و ترم سه هستم میخوام شلوغ و محبوب بشم بینشون چکار کنم؟..خسته شدم از اروم بودن درصورتی که بقیه حتی بلند میخندن با اون صدای خنده‌ی مزخرفشون 😂..چکار کنم زاهکار بدین‌‌..کسی اینجا همچین تجربه‌ای داشته.‌حتی دوست عادی ندارم...تا حالا دوست پیدا نکردم اونجا...بعد یه مورد بدتر اینقدر به خودم گیر میدم‌ با خودم میگم نکنه لباسم خوب نیس نکنه درست حرف نمیزنم و ..به خدا خسته شدم از افکارم😫 میخوام محبوب بشم ولی نمیدونم چطور حس میکنم انچنانی جذاب نیستم...کسی راهکار نداره؟ (پ‌ن:کاری به دوست دختر و دوست پسر ندارم و دخترم)

تو منی یا من تو ام؟     البته من شخصیتم اینجوریه ینی خودمو آزار نمیدم و برآم مهم نیست دیگران چه فکری  می کنند و هرجور دلم بخواد لباس میپوشم......     ولی یجورایی هم خوب نیست چون خیلی آرومم و دوست ندارم زیاد

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده که بحثش جدای از اروم بودنهه

من خودم ارومم و چند نفرین که فقط باهاشون حرف میزنم ولی صدای خندم همیشه از همشون بلند تره

تو هم راحت بخند خنده رو که نباید جلوشو گرفت 💚

و این که حتما توی کلاستون کسایی هستن که شبیهت باشن و برون گرا باشن با اونا که کم کم دوست شی با بقیه اشنات میکنن طبیعتن

اخه راهکارش رو نمیدونم ..نمیدونم مشکلم کجاس؟🤕

خب یخورده خودتو مجبور کن برو تو جمعشون      بهشون تو درس کمک کن

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
خنده که بحثش جدای از اروم بودنهه من خودم ارومم و چند نفرین که فقط باهاشون حرف میزنم ولی صدای خندم ه ...

نکته خوبی اشاره کردی اشنا کردن...ولی اونا از ترم قبل باهم هستن ولی من از الان برم بنظرتون میتونم دوست بشم

نکته خوبی اشاره کردی اشنا کردن...ولی اونا از ترم قبل باهم هستن ولی من از الان برم بنظرتون میتونم دوس ...

اره چرا نتونی...به خصوص اگه بچه های خوش اخلاقی باشن

من دیدم بعضیا که دیر تر از بقیه میان بازم میتونن خودشونو تو جمع ها راه بدن

منم کم رو ام  شوهرمم تند تند میخونه :دنیا از انه پر رویان است  خون دل میخورد آنکس که ندا ...

حالا با شوهر قضیه فرق میکنه بنظرم چون اکثر وقت باهمید عادت میکنی ولی تو یه جو مثل دانشکاه بنظرم سخته

من هیچ وقت نتونستم معنی این جمله رو بفهمم😑 

یعنی اگه کلا فرد آرومی هستی نمی‌خواد ادا شلوغارو در بیاری، ریلکس باش...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میتونی کلام و ارتباطاتت رو تقویت کنی اما لازم نیست ادای یه آدم شلوغو در بیاری   

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من هیچ وقت نتونستم معنی این جمله رو بفهمم😑 

خودتو تغییر نده     اگه شخصیتت اینجوریه کاریش نداشته باش

یعنی اگه کلا فرد آرومی هستی نمی‌خواد ادا شلوغارو در بیاری، ریلکس باش...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میتونی کلام و ارتبا ...

من خیلی آرومم و واقعا شخصیتم اینجوریه ولی یکی باهام صحبت کنه میگم و میخندم البته یکمم خجالتیم

2790
2778
2791
2779
2792