2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگشت واسه راحت  بودنشه،من میرم دستشویی عق میزنم تا بالا بیارم😂وسط اون عق زنای فیک انگشت کنی حلقت خب راحت خر بالا میاری

نظراتم متفاوته،فمینیست ام مشکل داری رد شو و باهام بحث نکن،تو میتونی عقاید خودتو داشته باشی ولی نمیتونی به من تحمیل کنی،میتونی ریپ نزنی مگه مجبورت کردن. وزن شروع ۷۵ وزن هدف۵۸
چرا میخوای بالا بیاری؟ اگه حالت تهوع داری و اذیتی یه دونه قرص ضد تهوع بخور حله. مثل اندانسترون&nbs ...

خوردم رفع نشد سرگیجه هم گرفتم

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
انگشت واسه راحت  بودنشه،من میرم دستشویی عق میزنم تا بالا بیارم😂وسط اون عق زنای فیک انگشت کنی ح ...

پس چرا من هرکاری میکنم نمیشه

احساس تهوع کاذبه، دراز بکش یه ادامس بجو ..قبلش ی چیز ترش مثل رب انار ..لیمو ترش یالواشکی چیزی بخور بعدادامس بجو .وقتی دستتو میکنی توحلقت چیزی نمیادینی کاذبه فقط حسشوداری

احساس تهوع کاذبه، دراز بکش یه ادامس بجو ..قبلش ی چیز ترش مثل رب انار ..لیمو ترش یالواشکی چیزی بخور ب ...

سرگیجه شدیدم‌دارم اصلا نمیتونم‌پاشم همه ی کارام مونده