2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز از موعد گذشته الان لکه بینی داری؟ 

هیچی دیگه تموم شد چهارابان آخرین پریودیم بود یکشنبه قشنگ پریود شدم گفتم تموم شد دیگه ولی شوهرم امیدداشت رفتیم سونو که گفت خبری نیس

هیچی دیگه تموم شد چهارابان آخرین پریودیم بود یکشنبه قشنگ پریود شدم گفتم تموم شد دیگه ولی شوهرم امیدد ...

اشکال نداره عزیزم شنیدم قبل بارداری اینطوری میشه بدنت داره آماده میشه بهش فکر نکن ان شاء الله باردار میشی ماه بعد

اشکال نداره عزیزم شنیدم قبل بارداری اینطوری میشه بدنت داره آماده میشه بهش فکر نکن ان شاء الله باردار ...

حالابازدوباره کی شوهرم راضی بشه برااقدام میترسم بازتاچندماه راضی نشه گفت ایندفعه برودکترازمایش قبل بارداری بده که بدنم چیزی کم نداشته باشه

حالابازدوباره کی شوهرم راضی بشه برااقدام میترسم بازتاچندماه راضی نشه گفت ایندفعه برودکترازمایش قبل ب ...

شما اصلا به بچه فکر نکنید با عشق رابطه داشته باشید اگه بچه هم میخوایید خب جلوگیری نداشته باشید خدا خودش میده بچه،

من اون ماهی که سیاه دونه و عسل خوردم با رازیانه و شکمم و رحمم با روغن سیاه دونه چرب کردم باردار شدم از روز آخر پریودی تا 14 پریودی

شما اصلا به بچه فکر نکنید با عشق رابطه داشته باشید اگه بچه هم میخوایید خب جلوگیری نداشته باشید خدا خ ...

من البته بچه دومه ولی قسمت نشد شوهرم زودباهمه چی کنارمیادولی من نه

من البته بچه دومه ولی قسمت نشد شوهرم زودباهمه چی کنارمیادولی من نه

آره منم بچه اولم همون دفعه اول گرفت ولی بچه دومم 5 ماه طول کشید دیگه گریم گرفته بود باورم نمیشد فکر میکردم ایندفعه هم سریع میگیره، ان شاء الله شما هم باردار میشید🤲

آره منم بچه اولم همون دفعه اول گرفت ولی بچه دومم 5 ماه طول کشید دیگه گریم گرفته بود باورم نمیشد فکر ...

اخه اصلااصراری نداشتیم ولی خدااینجوری کرد هفته دیگه بایدمیرفتم براصداقلب کلی علایم داشتم امیدواربودم برنامه ریختیم همش هیچی شد