2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم☹

172 بازدید | 13 پست

امروز واسه یه کاری باید میرفتیم مدرسه بعد تو دفتر معلما نشسته بودیم که یکی از همکارای هم‌پایمون اون یکی همکار که دوستم میشه و یه دانشگاه درس خوندیم کلا با همیم رو صدا کرد اونم رفت بعد خیلی گذشت رفتم به مدیر بگم که میشه برم خونه یا نه که دیدم دوتاشونم تو اتاق مدیرن دارن چای و شکلات میخورن نمیدونم چرا منو صدا نکردن خیلی ناراحتم هرچی لازم باشه به اونا بگن باید به منم بگن دیگه☹

تو مدرسه اونایی که یه پایه درس میدن کلا باهمن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید رابطشون باهم نزدیکتره خب یه گفت و گو معمولی بوده بینشون

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

کاش اینقدر حساس نباشی نسبت به اطرافیانت 

اینجور ک من‌متوجه شدم ۲۱سالته 

طبیعتا سنت کمه و حساس

اما اینو میشه به خوبی دید از حرفات که هنوز بزرگ مشدی و شاید خیلی تو ناز نعمت بودی کاملا مشخصه خیلی خانوادت دوست دارن

ببین من ی پیشنهاد بهت میدم ب عنوان ی خواهر 

دیگران برات مهم نباشن و همیشه حریمت و حفظ کن مخصوصا تو مدرسه 

ببخشید‌ اینو میگم اما من نزدیک ترین اطرافیانم معلم بودن و تو مدرسه لعنتی بعضیا ختی شوهراشونو از دست دادت بخاطر دوستای الکی میدونی چی میکم؟

پس همیشه حریمت و حفظ کن تا نرنجی 

مدرسه ی شرایط رقابتی گاهی پیش میاد بین دبیرا 

ک نباید جدیش بگیری تهش سی سال سابقه و بازنشستگیه