2777
2789
منم میخام شروع کنم موندم شروع کنم یانه 

من دیروز دو تا نوشتم 

اما دیدم به چند نفر گفتن خیلی دیر تایید میکنن و از طرفی پشتیبانی خیلی ضعیفی دارن ک اصلا پاسخگو نیس منصرف شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز دو تا نوشتم  اما دیدم به چند نفر گفتن خیلی دیر تایید میکنن و از طرفی پشتیبانی خیلی ضع ...

عزیزم آراد نوع کارش تغییر کرده الان فقط محتوای پیمانکاری تاجر ها رو چک می کنه می تونید بیاید روبیکا تا کامل توضیح بدم چون حقوق هم ما بیشتر میدیم ۸ تومن و هر ۱۵ روز تسویه انجام میشه و کار تو سایت خود آراد  کاملا مطمئن آیدی روبیکا Mko8888  روزانه محتوا ها رو چک می کنن چون تمرکز آراد الان فقط رو پیمانکاراست اگه مستقیم کار کنید تا چند ماه دیگه ام تایید نمی کنن دنبال کارید ضرر نمی کنید بهم پیام بدین توضیح بدم سیستم جدید آراد🌺

عزیزم آراد نوع کارش تغییر کرده الان فقط محتوای پیمانکاری تاجر ها رو چک می کنه می تونید بیاید روبیکا ...

پس باید چیکارکنیم

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
عزیزم آراد نوع کارش تغییر کرده الان فقط محتوای پیمانکاری تاجر ها رو چک می کنه می تونید بیاید روبیکا ...

عزیز سلام .‌ یجا گفتی aradkar۸۸ پیام بدید تو روبیکا نبود این آیدی.

من محتوا می نویسم نویسنده معمولی ام . تایید میشن مطالبم ولی میشی توضیح بدید . بیشتر که کارتون چطوره؟ 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏