2789
عنوان

صبح گند زدم

186 بازدید | 6 پست

یه مدته صبح که میرسم اداره از بس زود میام برصت نمیکنم شونه کنم یا مسواک بزنم یا یه کم کرم بزنم.میرسم اداره میرم دسشویی این کارا رو میکنم. امروز یه آرایش کم رنگ کردم از بی روح بودن دربیام.

دیدم گوشه لاکم پریده . یه لاک صورتی خیلی کم رنگ دارم گوشه اش رو زدم.

یهو در باز شد یه همکار فوق فضول و خبرچین داریم اومد تو.

گفت وای چه بوی خوبی میاد . بوی استن و لاک و اینا.

بعد خودش هم یه مداد زد به لبش و رفت بیرون

میترسم بره برام بزنه. خیلی اهل زدنه.

عجب کاری شد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اون ربطی نداره اصلا خودشم اومده ارایش کرده بگو یه مداد  اگه میخواست لو بده نمیومد جلوت ارای ...

اگه اونه میگه من برا ردگم کنی این کار رو کردم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
به نظرم وقتی سرکارین هیچ کار دیگه ای انجام ندین چون وقت شخصی شما نیست وقت کارتونه

اون ساعت ارباب رجوع نداریم که‌ .