2777
2789
عنوان

به منم میگن مادر؟

456 بازدید | 36 پست

خاک برسر من دیشب سر بچه یک ماهه داد زدم

گذاشتمش تو تختش داشت گریه میکرد

از خودم متنفرم

کولیک داره از ساعت ۱۱تا ۲داشت گریه میکردو نق‌نق 

منم تنها بودم

بخدا کم اوردم یهو

من میگرن‌دارم تهوعو سرگیجه هم داشتم

چندبار داد زدم سرش😭😭😭

وای فکرش داره دیوونم میکنه

خدایا جونمو بگیر اگه ی بار دیگه سر دخترم داد بزنم 😭😭

دارم دیوونه میشم بخدا

نکنه ترسید 

نکنه قلب کوچولوش تند تند زد

نکنه به گوشش آسیب‌رسیده باشه

نکنه باعث بشه زبون باز نکنه دور از جونش

دارم‌دیوونه میشم از دیشب اینقدر گریه‌کردم نخوابیدم اصلا

من بی لیاقتم

خدایا بچم نکنه شوک شده باشه چون ساکت شد نگاهم میکرد😭

بمیرم دیگه تا زندم بهش تو نمیگم دیگه😭😭😭😭اگه بخوام بع بچم استرس‌بدم کاش بمیرم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه کولیک خیلی سخته بزرگ کردنش من که تا شش ماهگی دخترم با همسرم دوتایی نگه می‌داشتیم کم آوردیم دادمش مامانم شیرخشکی کردم 

واقعا اعصاب میخواد ولی تکرارش نکن من داد نمیزدم همراه بادخترم گریه میکردم دیگه نمی‌دونستم چی کار کنم

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

به خودت مسلط باش وقتی گریه کرد یه لحظه برو بیرون و نفس عمیق بکش و یه لیوان آب بخور اگه گریه کنه اتفاقی نمیفته

یه چیزی میگم تا تجربه بشه برات یه مادری سر نوزادش چنان دادی زده که پرده گوش بچه پاره شده

از الان باهاش دعوا نکن

آخه اون چه میفهمه🤕 گناه داره هاااا...

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

طوری نمیشه عزیزم ایقد خودتو سرزنش نکن 

بچه داری واقعا سخته سخخخخت

ولی تحملت ببر بالا 

مادر شدن همینه صبوری باید بکنی 

قربون نگاش بشم من  نگاه کرده گفته مامان چلا داد میزنی من دلم درد میکنه خب

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕