2777
2789
حالا من باز از این لحاظ آزاد ولی از لحاظ مالی تو فشاریم .انسان قانع نیست واقعا

هروقت کسی جرعت نکنه خونت بیاد میفهمی تو کاخ شاهم باشی دنیا برات پوچ و بی معنیه،خداروشکر حتما صلاحم بود

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
دنبال کردم حتی نوشتم و زیر رختخوابم گذاشتم قانون تسلا.... انگار خدا رو دنده لج افتاده

درست انجام ندادی عزیزم 

ببین خیلیا چند سال قانون جذب خوندن ولی نتوستن جذب کنن قلق داره  باید  احساس خوبی داشه باشی موقع فکر کردن به خونه خوب  استغفار زیاد بگی ناامید نباشی .شکر گزاری کنی  بعدم باید صبر داشته باشی  خونه مثلا  لباس نیس که به همین زودی بتونی جذبش کنی یه کم زمان میبره 

مگه میشه خدا چیزیو بخوای نده باید راهشو بلد باشی خدا خودش خودش گفته بخواهید تا به شما بدم 

شکر گزاری خیلی مهمه خدا تو قرآن گفته شکر کنید نا نعمت هاتون بیافزایم اینکه نمتونه دورغ باشه  

کتاب معجزه شکر گزاری رو بخون من دارم خواستی  میفرستم تلگرام هم صوتیشو هم پی دی افشو 

تو نت بزن تجربه نصرالله رادش از کتاب معجزه شکر گزاری ببینش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیکنه

پس اگر براتون مقدوره دنبال اجاره خونه باشید بنگاهها سر بزن قیمت بگیر اگر با وضعیت مالی تون چیزی پیدا کردی جابجا شو اگر نه فعلا اون خونه رو تحمل کن و پس انداز کن تا بتونی خونه دیگه بری

وضعیت مالیتون چطور بود 

طرف هزار تا غلط و گناه میکنه   مشکل خونه اش حل میشه

من دعای نبود که نکردم

چقدر اباالفضل رو قسم دادم

انگار خوشحالن از وضعیت من

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 
درست انجام ندادی عزیزم  ببین خیلیا چند سال قانون جذب خوندن ولی نتوستن جذب کنن قلق داره  ب ...

ببین انقدر تو ۴رسال به هر دری زدم و نشد 

یعنی الان اگر بگن با یه بسم الله مشکلت حل میشه دیگه نه باور دارم نه اعتقاد 

وضعیت مالیتون چطور بود 

داغون حتی پول کرایه هم نداشتیم ولی خدا خودش کمک کرد اگه خدا بخواد خودشم همه چیزو فراهم میکنه باورم نمیشد خونه بزرگ خریدیم  نماز استغاثه حضرت زهرا و کن فیکون حضرت عباس هم خوندم خیلی حالم بد بود قشنگ درک میکنم 

چه جالب من تلاش نکنم ولی روضه مسلم و چله فلان و بیسار بگیرم!!! که صاحبخونه بشم ملت خرافاتی بیشتر ا ...

راست میگی والا

اگر پول داشتم  بدون چله هم میشد خونه دار شد

طرف هزار تا غلط و گناه میکنه   مشکل خونه اش حل میشه من دعای نبود که نکردم چقدر اباالفضل رو ...

چه ربطی به اباالفضل داره خود ادم باید تلاش کنه.مت امروز بشینم اینجا غذاددرست نکنم.و هی دعا بخونم.با دعا که محاله سیر بشم.ولی گفتن تلاش همراه با توکل خوبه .خوب جواب میده

چه ربطی به اباالفضل داره خود ادم باید تلاش کنه.مت امروز بشینم اینجا غذاددرست نکنم.و هی دعا بخونم.با ...

ولش کن  الان یخ جنگی میشه  قطع دسترسی هم میشیم 

خلاصه هرکی پولدارتر ...

دعا و نماز و نذر خوبه و کمک می کنه 

اما خود  خدا  گفته از تو حرکت  از من برکت 

زن و شوهری صبح تا شب  کار می کنن از همه چی میزنن 

وام و .... تا ی چهار دیواری  بخرن 

خواهرم  شما  اگه  این مدت مدام  در تلاتم  افزایش رهن و اجاره بودی  یا هرسال  در حال اثاث کشی  ب حال الانت قبطه می خوردی. شاید همین که الان رایگان  منزلی در اختیار داری بخاطر همین دعاهات بوده .

من هر خونه ای اجاره کنم  درسته مال خودم نیست اما در حد رفاه خودم داخلش هزینه می کنم با اجازه صاحب خونه 

الهم عجل الولیک الفرج
ولش کن  الان یخ جنگی میشه  قطع دسترسی هم میشیم  خلاصه هرکی پولدارتر ...

تلاش همیشه نتیجه میده.همونی که پولدارتره هم بیشتر زحمت کشیده.هم بیشتر قناعت کرده.و خساستش از همه بیشتره.ما داریم تو فامیلمون .خواهرم😂اگه بفهمه