2777
2789
دنبال کردم حتی نوشتم و زیر رختخوابم گذاشتم قانون تسلا.... انگار خدا رو دنده لج افتاده

با این طرز فکر نمیشه اصلا

تسلا اینا رو ول کن تو خوت تسلایی 

به قدرت ذهن خودت ایمان داشته باش خونه ای که دلت میخواد خیلی واضح تو ذهنت تصور کن و وسایلتو بچین و هرروز تو اون خونه زندگی کن .کاملا مطمئن و امیدوار .به دریا و اقیانوس یا جنگل بکر فکر کن که جلوش وایسادی بعد تمام قدرت اون صحنه رو به خودت بکش .

نمیدونم چطوری بگم که متوجه بشی با خاک و آتش و درخت و آب روان  زیاد حرف بزن تاثیرشو میبینی سال دیگه همین موقع تو خونه ی خودت تاپیک میزنی رها و سبک باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان اجاره نمیدی.همین خودش خیلیه.خونه مام قدیمیه ولی من دوستش دارم.کم کم خرج میکنین درست میشه ...

از بس داغونه

خودمو از بقیه قایم کردم کسی خونم نیاد 

هر کسم میاد چندتا اخ و ایش میگه میره

یه نفرم گفت انگار مستراحه

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 
راستش برا خودمون نیست یه نفر گفته نمیخوامش  فعلا بشینید توش   انگار مال خودمو ...

پس الان اجاره در واقع نمیدی اگر حقوقتون متوسطه و میتونی یه مبلغی رو بعنوان اجاره در نظر بگیر و پس انداز کن . اگر خیلی اذیتی به گزینه مسکن مهر هم فکر کن . تو هر شهری هست و قیمتاش مناسبتره . انشا اله که خونه دار میشید .

هر کس یه مشکلی داره خدا مشکلات شما رو هم حل کنه

ممنونم ، خیلی سخته تو رفاه باشی ولی اختیار نداشته باشی تنها تا جایی بری حتی خونه پدرمادرت، یا هرلحظه دلت بخواد نتونی از خونه بری بیرون، همیشه تو چهارچوب قانون مقرار پیرو همسرت باشی، الان بگو طلا بدون چون و چرا خریده میشه، بگو برم مهمونی زنونه تنها قیامت، چه فایده دیگه نمیخوام بیشتر از این توضیح بدم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
از بس داغونه خودمو از بقیه قایم کردم کسی خونم نیاد  هر کسم میاد چندتا اخ و ایش میگه میره ...

به صاحبش پس بدین برید مستاجری،ارزش اینقدر حرص و جوش نداره آدم مگه چقدر زندست حیفه برا یه خونه، 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
با این طرز فکر نمیشه اصلا تسلا اینا رو ول کن تو خوت تسلایی  به قدرت ذهن خودت ایمان داشته باش ...

ببین از بس همه راهها رو رفتم نتیجه نگرفتم ناامید شدم

اصلا دیگه نمیخوام بهش فکر کنم

حالا که همه چیز و همه کس با من لج افتادن

انگار لذت میبرن عذابمو ببینن

ممنونم ، خیلی سخته تو رفاه باشی ولی اختیار نداشته باشی تنها تا جایی بری حتی خونه پدرمادرت، یا هرلحظه ...

حالا من باز از این لحاظ آزاد ولی از لحاظ مالی تو فشاریم .انسان قانع نیست واقعا

به صاحبش پس بدین برید مستاجری،ارزش اینقدر حرص و جوش نداره آدم مگه چقدر زندست حیفه برا یه خونه، 

تو فکرشمم

نمی تونین بهش بگید که خونه تعمیر اساسی میخواد شاید هزینه تعمیرات رو داد

نمیکنه