2777
2789
عنوان

نازایی

168 بازدید | 14 پست

سلام.من پولیپ رحم دارم.قاعدگی نا منظم که فعلا قرص دوفاستون میخورم.ذخیره تخمدان خیلی پایین دارم و دکتر گفته آی وی اف کن تا باردار بشی.ولی میترسم نتیجه نده.چون خیلیا انجام دادن و هزینه الکی کردن.راه دیگه برای درمان وجود داره ؟؟؟حتی گیاهی و طب سنتی.عرق رازیانه هم میخورم.من قبلا راحت باردار شدم و الان به مشکل خوردم.۳۶سالمه

پیش پزشک کتخصص طب سنتی که معتبر باشه برید مثل دکتر روازاده خیلی زود باردار میشید

توکلتون به خدا باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون ذخیره ات پایبنه دست بجنبون ای وی اف فقط بیست درصدش جواب میده بجا این ک اول بفکر نشدنش باشی ...

اخه هزینه زیادی داره.من بیام کلی پول بدم و نتیجه نگیرم تو این اوضاع اقتصادی واقعا سخته

اخه هزینه زیادی داره.من بیام کلی پول بدم و نتیجه نگیرم تو این اوضاع اقتصادی واقعا سخته

اخه چاره ایم نیست وقتی بیوفتی تو راه ای وی اف باید کفش اهنی بپوشی ان شالله ک جواب میده خیلیا هم بودن همون بار اول مثبت شدن نگران نباش بسپر بخداااا

کدوم شهره ؟؟شماره ازش دارین

تو نت بزنین میاره

متاسفانه من ندارم

ولی تو فامیل ما همه با طب سنتی بچه دار شدن

حتی یه نفر بعد از25 سال زندگی باردار شد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اصلاح سبک انجام بده ان شالله جواب میگیری

پیج دکتر تاجیک رو توی اینستا دنبال کن اکثر بیماراش با ذخیره پایین و خیلی مشکلات دیگه با اصلاح سبک و البته لطف خدا باردار شدن عزیزم

دکتر تاجیک کلا میگه ذخیره پایین فقط یه عدده و قابل تغییره در صورتی که شکل زندگیتو عوض کنی

اما عزیز من ... هرچه شد رویاهایت را رها مکن ....

باید پیش دکتری بری که تو این زمینه تخصص داره و اکثر کاراش موفقیت آمیز بوده. خواهر منم تا 5 سال بعد از ازدواجش بچه دار نمیشد. رفت پیش دکتر بیتا زلالی و الان دختر کوچولوش تقریبا دو سالشه

اقدام به بارداری (اصلاح مزاج و اصلاح سبک )

بسم الله الرحمن الرحیم

🤲رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ🤲

برای سلامتی وظهورآقا امام زمان(عج)صلوات ❤️

💫نذر مطالب هدیه به  شهیدروح الله عجمیان💫

https://eitaa.com/eslahesabk