2777
2789
عنوان

آخرش نفهمیدم باردارم یا نه توروخدا یه دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 22 پست
اصلا طبیعی نیست برو یه جای خوب سونو واژینال بده قرص و اینا هم جز ویتامین فعلا هیچی نخور 

🤕فقط دلم میخواد بدونم تو شکمم چه خبره تاز رفتم دکتر دیگه نمیتونم برم سینه هام یه کم درد داره ولی درد پریودی اصلا ندارم حالت تهوع دارم همین اگ ترشی نخورم حالم خوب نمیشه

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم باردار نیستی؛ قوی تز ازمایش خون نداریم. منم قبل حاملگی تو اقدام بودم ده روز عقب انداختم از ...

چی بگم برام فرقس نداره باردار باشم یانه فقط زودتر تکلیفم روشن بشه یه عالمه سرکه خوردم گفتم دیگه بیاد سه روز پیش فقط دوتا لک خیلی کوچک دیدم بعد دیگه هیچی

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
باردار نیستید ولی ب خاطر این مشکلتون برید دکتر حتما

رفتم عزیزم قرص داد گفت قطع کنی پریود میشی تا قرص میخوردم دل دردای شدید داشتم تا قطع کردم کلا علایم پریودی رفت😑

چی بگم برام فرقس نداره باردار باشم یانه فقط زودتر تکلیفم روشن بشه یه عالمه سرکه خوردم گفتم دیگه بیاد ...

راست میگی خیلی وضعیته ناجوریه؛ مخصوصا اگه هرکاری میکنی پریود نمیشی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

اگر باردار باشی با این کارا خودت و بچه رو به خطر میندازی!

این سردرگمی خیلی بیشتر از حال بد جسمی آدمو اذیت میکنه. دوباره برو دکتر. من پیش دکتر فاطمه سیدی : https://drfatemehseyedi.com/ میرفتم خیلی بهش اطمینان دارم