2777
2789

من ساده درست میکنم خوشمزه هم میشه اگ عدس هات دیر پزن بزار خیس باشن بعد بپز .پیاز با ادویه تفت بده بعدشم ک طلایی شد میتونی پودر گوجه برا رنگش بزنی بعد عدس هارو اصافه کن و بزار جا بیفته اخرشم میتونی ابلیمو اضافه کنی من چنتا تیکه به هم میندازم توش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میزارم تو دیگ طوری له میشه کیف کنی

ما عدسامون با شما فرق داره از روستاهای کرمانشاه میخرم خشکرود

حدود یه ساعت بیست دیقه تو دیگ میپزم بعد پیاز داغ ویکم آرد میزنم پیاز داغ وب علاوه ادویه۰😋

ولی اون عدس فارسی ب قول خودمون نیم ساعت تو دیگ کافیه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

من همه چی میریزم توش انصافا هم خوشمزه میش هویج نگینی سیب زمینی ذرت شیرین گوشت مرغ

نوک قاشق ربم میزنم زیاد بزنی طعم رب میده

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عدس خیس شده رو با پیاز بزار بپزه تا آبش کم بشه بعد باگوشت کوب دستی نیم کوب کن.پیاز رو تفت بده بعد زردچوبه به همون اندازه که توی خورشت میریزی بریز با پیازداغ تفت بخوره بعد آرد بریز کمی تفت بخوره بریز داخل عدسی.پونه کوهی خشک هم به همون اندازه که آرد ریختی تفت نخورده بریز داخل عدسی.اینطوری درست کن خیلی خوشمزه میشه.حواست باشه آرد وپونه باید کم باشه.نمک وزردچوبه کمی بیشتر از تصورت باید بریزی.حتما یکبار درست کن