2777
2789
بابا دهنمون سرویس میشه.واس منم بیدارن خودم خیلی خابم میاد تا از خواب بیدار میشم هوا تاریکه.حالم بده. ...

وای خدا صبرت بده

یادآوری گذشته اشکمو درمیاره؛دوقلوهای من کلاس اولن.الانم‌سختی های خودشو داره😢😢

بچه هات چی ان؟چن‌وقتشونه؟

بابا دهنمون سرویس میشه.واس منم بیدارن خودم خیلی خابم میاد تا از خواب بیدار میشم هوا تاریکه.حالم بده. ...

خدا حفظشون کنه 

بلاخره از قبل میدونستی بچه داری سخته دیگه 

حتما خودتو آماده کرده بودی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چی  فک کردی بچه داری همون کلیپ های خوشگل اینستاس؟😂

😂😂😂اصلا تصوراتم یچی دیگه بود 

نصف شب پاشده اول دست گذاشته ب جیغ 

یعنی قیافه ها دیدنی بود همه تو اوج خواب 

نشسته خواب رفته بود باباش 😂😂😂

وای خدا صبرت بده یادآوری گذشته اشکمو درمیاره؛دوقلوهای من کلاس اولن.الانم‌سختی های خودشو داره😢😢 ب ...

دوقلو داشتن سخته؟🥲

من دوقلو باردارم🥲

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

دوقلو داشتن سخته؟🥲 من دوقلو باردارم🥲

هرچیزی سختی های خودشو داره دیگه ولی دوقلو داشتن یه ذره بیشتر😅

بچه های من نه پستونک گرفتن و نه شیشه .دوسال شیرخودمو خوردن،یکیشون کولیک بود و همش گریه میکرد ،غذاخور شدن بشدت بدغذا بودن و ما همش آواره ی پارک و ماشین تا یه ذره غذا بخورن و کمتر شیر بخوان.تا هشت ماه مدام سشوار روشن بود،دخترم که کولیک بود فقط با صدای سشوار سینه می‌گرفت اون که میخوابید اگه خاموش میکردم پسرم بیدار میشد

واااااای خدا نیاره