2789
عنوان

کافیشاپ

1198 بازدید | 10 پست

منو نامزدم میخواییم کافه بزنیم با ۵۰۰ سرمایه

خودم ارایشگرم

اونم اتش نشانی خونده ولی جفتمون کار دولتی دوس نداریم

سنمون کمه اون ۲۳ من ۲۰

خودمون خیلی ذوقشو داریم سلیقمونم خوبه

مشهدیم

کجا بزنیم خوبه؟من میگم نزدیک دانشگاهی چیزی باشه یا وکیل اباد ک منبعشع

حالا بنظرتون کافیشاپ خوبه؟

ب لوازم ارایشی و بوتیک مردونه هم فک کردیم ولی خب....

ازونجایی ک سرمایه جفتمون رو هم همینه و خانواده ها نمیتونن کمک کنن باید کار کنیم تا جهیزیه و همچیو خودمون تکمیل کنیم

کاری میخواییم ک سرمایمون بمونع و بازده بدع

تعداد رای : 13
نظرسنجی
ن
7
53%
اره
6
46%

کافه بگیر نگیر داره

کار ارایشگری خوبه نیس؟

لوازم ارایش بد نیس

اگ میخواین خوراکی باشه نمایندگی برندای معروفو بگیرین

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
کافه بگیر نگیر داره کار ارایشگری خوبه نیس؟ لوازم ارایش بد نیس اگ میخواین خوراکی باشه نمایندگی برن ...

آرایشگری واسه من خوبه

واسه اون خب ن علاقه نداره

نمایندگی و جدیدا شوهر دوستمم گرفته مال تکدانه رو بیشتر بازاریابیه؟

من خودم سلیقم خوبه تعریف نباشه

تو کار لباس یا ارایشی بخواییم بزنیم جنسای خاص میتونم بیارم ک تک باشیم

ولی میگن سرمایه زیاد میخواد لباس

ارایشی ام گستردس

البته خودش میگه ارایشی هم خوبع برامون

باریستایی بلده واسه همین ب فکر کافه ایم

خودمون هروز تو کافه هاییم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگری واسه من خوبه واسه اون خب ن علاقه نداره نمایندگی و جدیدا شوهر دوستمم گرفته مال تکدانه رو ب ...

نه نمایندگی لمیز که قهوه میده بهتره شناخته شده

قهوه همراه

آیس پک

غذا فروشیای زنجیره ای یادم نیس

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
نه نمایندگی لمیز که قهوه میده بهتره شناخته شده قهوه همراه آیس پک غذا فروشیای زنجیره ای یادم نیس

اها اره منم میگم مشهد بازار خوردنی بهتره

مرسی ک وقت گذاشتی💛❤

آرایشگری واسه من خوبه واسه اون خب ن علاقه نداره نمایندگی و جدیدا شوهر دوستمم گرفته مال تکدانه رو ب ...

عزیزم راه اندازی فرق داره  

با توجه به تجربه ام توی اینکار پیشنهاد میدم بیخیال شین

خیلیا با فکر شما شروع کردن اما .... 

الان کافه زیاد شده مردم هم کافه زیاد میرن 

از دیزاین و خرید وسایل و اجاره مدیریت و حسابداری اونجا اصول داره 

کاری رو شروع کنید که توش استادین و میگی میتونم نه کاری رو که الان دوست داری و فکر می‌کنی درسته 

عزیزم راه اندازی فرق داره   با توجه به تجربه ام توی اینکار پیشنهاد میدم بیخیال شین خیلیا با ف ...

اتفاقا خیلی خوبه ک منطقی فک کنی..ماعم چون نمیخواییم سرمایمون هیچ بشه پرس و جو میکنیم بالا پایین میکنیم تا بهترین راهو انتخاب کنیم چون میخواییم موندگار باشیم تو ی کار ن اینک ازین شاخه ب اون شاخه بپریم

مرسی ک وقت میزارین و تجربه هاتونو بهم میگین❤

براتون ارزوی موفقیت میکنم انشالله که بتونین زندگیتون رو بسازین

قربونت همچنین عزیزم💕

زندگیا خیلی سخت شده ولی بنظرم کنار کسی ک دوسش داری و اونم دوست داره محاله ب موفقیت نرسی

وختی هردو ب پیشرفت هم فک میکنن و تلاش میکنن

پتانسیل نامزدمو خیلی دوست دارم

خودم با عشق تو ارایشگاه کار میکنم دوباره ازونجا میرم سر ی کار دیگه

اخرشب میریم باهم مسافرکشی تا ۲ صب گاهی کلی بهمون خوش میگذره

دوباره اون ۶ ۷ صب بیدار میشه میرع دنبال کاراش

درسته خوب نیست گاهی استراحت لازمه ولی همینک انقد جدی بگیری تو این سن زندگیو خودش خیلیه