2777
2789
عنوان

من این زوج را دوست دارم ولی نگرانم

337 بازدید | 34 پست

برادرزادم ازدواج کرده دختره غریبس و بزرگ شده ی شهر دیگه مادرش خیلی دور اشنامونه. نحوه اشنایی خود دختره از پسر داداشم شماره گرفت و اشنا شدن بعد مدتی پسره گفت که نمیتونم باهاش ازدواج کنم اما تقریبا دو فامیل جریان رو میدونستن. بزور داداشم و خود دختره عقد و ازدواج صورت گرفته من عاشق پسر داداشم هستم و به خانومش هم احترام میزارم شدید چون دوستشون دارم توی عقد یکبار اومدن خونمون دختره توی برخورد با همه اوکی و عالیه ولی پیش من میگه که از کل فامیلات و خانواده داداشت ناراحتم من خیلی حواسم هست راجب خودم هیچ چیز خاصی بش نمیگم چون میدونم حرف نگه نمیداره متاسفانه .

حالا نگران پسر داداشمم خیلی احساساتیه و خانومش رو دوست داره زندگیشونم تقریبا مرفه و خوبه شکر خدا اما مشکل اینجاس ک خانومش اذیتش میکنه کمی 

ادامه داره

مثلا میاد خونمون شوهرش میگه جمعه شب باید خونم باشم ک صبح جمعه برم سرکار ولی زنش ب من میگه عمه اصرار کن بمونیم خونت وقتی میگم و اصرار پسره یکم اذبت میشه و خانومش جلو من و شوهرم بد باهاش حرف میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جگرم سوخت چون روحیه پسر داداشمو میشناسم 

یا میگه بزار من بمونم خونه عمه چند روز بعد بیام خودم 

خانومااا بشدت میترسم 

چون خودش میگه شوهرم صب میرع سرکار منم بیرونم تا عصر زیاد تو خونه نیستم 

در ضمن خانواده ها شهر دیگن 

میگه با دوستام بیرونم

بنظرتون لازمه ک من حرفی بزنم یا راهنمایی  اگه اره درستش چیه چی بگم

انتظار دارین شوهرش نیست تو شهر دور از خانواده . فقط بشینه تو خونه افسرده بشه؟!

الان مشکل چیه دقیقا؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

چقدر عالی که باهات راحته و میخواد پیشت باشه.به نظرم حالت روستیت رو حفظ کن. چون بیشتر به درد میخوره. از دخالت دوری کن. ولی با برادرزاده ات یه صحبت دوستانه داشته باش. شاید مشکلی هست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰