2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق نشدم هیچ وقت

خداروشکر 

عشق عذابه همش

یه طرفه شو تحربه کردم 

الان همسرمو خیلی دوست دارم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
جدی 

آره هنوزم که هنوزه به یادشم ولی دیگه نه مثل روز اول خیلی اذیت شدم خیلی اذیتم کرد خیلی روزا بدی بود ولی الان خداروشکر 

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
من عاشق شدم ...بدم منو داغون کرد  الان بعد چهار سال هنوز نمیتونم فراموش کنم 🫀😔

فراموش که نمیشه اصلا فقط کم رنگ میشه عادی میشه

میدونی ما آدما انگار دوس داریم خودمون عذاب بدیم چون همیشه کسایی که بیشتر عذابمون میدن و دوس داریم

فراموش که نمیشه اصلا فقط کم رنگ میشه عادی میشه میدونی ما آدما انگار دوس داریم خودمون عذاب بدیم چون ...

یبار تو خیابون دیدمش دلم داشت از سینم میزد بیرون 

ی حال بدی داشتم اونم حس منو داش احتمالا 

ولی خیلی اذیتم کرد 

خیلی سرکارم گذاش

یبار تو خیابون دیدمش دلم داشت از سینم میزد بیرون  ی حال بدی داشتم اونم حس منو داش احتمالا  ...

سعی کن خودتو با کارای دیگه سرگرم کنی.واسه شما سرکاری بوده واسه من خیانت با دوستم که خودم اشنا کرده بودمش دوس شده بود و ووووتا کجا ها پیش نرفته بود بعد که من فهمیدم پرو پرو قبول‌کرد

سعی کن خودتو با کارای دیگه سرگرم کنی.واسه شما سرکاری بوده واسه من خیانت با دوستم که خودم اشنا کرده ب ...

منم خیانت دیدم ازش ده سال پیش ولی ب روش نیاوردم 

چون عاشقش دیدم 

چند روز حالم عالیه ولی خدا نکنه ی اتفاقی بیوفته ک یادش بیوفتم 

منم خیانت دیدم ازش ده سال پیش ولی ب روش نیاوردم  چون عاشقش دیدم  چند روز حالم عالیه ولی ...

میدونی منم همینم ی مشاور میگفت سعی کن بخشیدن یاد بگیری وقتی بتونی ببخشی روحتو آروم کردی تو هم سعی کن ببخشی وقتی یادش میفتی ی آهنگی چیزی بزار از فکرش دربیای هرچند همین آهنگام بعضی وقتا گند میزنن به همچی😅😂