2777
2789
عنوان

اونایی ک گواهی نامه دارن بیان

190 بازدید | 25 پست

جلسه اخر اموزش همه شو بلد بودین؟راحت بدون کمک مربی میرفتین؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب

از جلسه ششم اینا دگ ادم راه میوفته فقط خطا زیاده

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
اره خصوصا تو پارک دوبل خیلی خوب میرفتم😁

جدی؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
نه بابا تا پشت ماشین خودت تک و تنها نشینی رانندگی یاد نمیگیری

خب امتحانو چیکار کنم؟

نه عزیزم...دنده عقب و پارک دوبل زیاد بلد نبودم هنوزم بعد ۶ ماه رانندگی زیاد بلد نیستم😂😂😂😂😂😂

در ضمن مربی بهم گفت بعد ۷ بار امتحان قبول خوای شد و کار خدا من همون بار اول قبول شدم

...

من رانندگی رو یاد گرفته بودم ولی  میترسیدم یه سری خطاها داشتم ک باید کسی برای قوت قلب کنارم مینشست 

البته من سنم کم بود و اولین بار پشت فرمون آموزشگاه نشسته بودم قبلش هیچی از رانندگی نمیدونستم 

ولی خب در حال حاضر یه راننده زبر و زرنگم😎

اره ولی من از قبلشم رانندگی بلد بودم ولی اگه کسی صفر باشه قطعا با ده جلسه مسلط نمیشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

معمولا باید یکی دو جلسه خصوصی برداری ک فقط تمرین آزمون باشه ببینه کجا ها مشکل داری مثلا من از اینجا تا شهرستان بدون گواهینامه میرفتم ولی پارک سی سانتم مشکل داشت 

قشنگ میچسبوندم ب جدول 

بار دومم قبول شدم

مراقب باشینسندروم زبان بی قرار دارم. بی اعتقاد ترین معتقد این سرزمینم
من رانندگی رو یاد گرفته بودم ولی  میترسیدم یه سری خطاها داشتم ک باید کسی برای قوت قلب کنارم مین ...

چ خطاهایی مثلا